Daniela Oloş, primele declaraţii despre accidentul feroviar în urma căruia sora ei a suferit răni grave

daniela_olos.jpg

daniela olos
Daniela Oloş a participat luna trecut[ la iUmor
Foto: arhivă personală

Un accident îngrozitor a avut loc marţi seara între Cricov şi Tomşani, judeţul Prahova, victima fiind Angelica Oloş (39 de ani), sora Danielei Oloş, fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea. Iniţial s-a crezut că Dana este persoana accidentată, abia ulterior Poliţia Transporturi Feroviare clarificând datele care au circulat. Tânăra a fost găsită inconştientă pe un câmp şi acum se află în comă la Spitalul Floreasca, unde a ajuns în cursul zilei de joi după un transfer de la Spitalul Judeţean Ploieşti.

Daniela Oloş trece prin clipe cumplite. Fosta concurentă de la iUmor, care în urmă cu o lună a participat la show cu un moment de stand-up în care s-a autoironizat, nu prea mai are motive să zâmbească după ce marţi seara a aflat că sora ei a suferit un accident îngrozitor. 

Tânăra  fost găsită în stare de inconștiență cu traumatism cranio-cerebral grav, fractură la mână și traumatism toraco-abdominal, dar și traumatism de bazin. Poliţiştii încearcă să afle dacă a fost vorba despre un accident, o tentativă de sinucidere sau femeia ar fi fost victima unei agresiuni şi ar fui fost aruncată intenţionat din tren. Ei cercetează împrejurările în care aceasta a ajuns pe câmp. În prezent este tratată la Spitalul Floreasca, după ce sora ei a făcut tot posibilul să o transfere de la Ploieşti. 

daniela-olos.jpg

Daniela Oloș
Daniela Oloș, pe scena de la iUmor
Foto: Antena 1

„Pacienta a fost adusă în comă. Momentan nu s-a intervenit chirurgical, din cauză că este în stare gravă. Prognosticul este rezervat”, a precizat dr. Violeta Tănase, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Ploiești. 

Şi sora ei, despre care s-a crezut iniţial că este victima acestui accident teribil, este extrem de îngrijorată. "În acest moment tot ce contează este ca sora mea să-și revină din coma și facem tot posibilul să ne asiguram și încercăm tot ce se poate pentru asta! Nu doresc să vorbesc mai mult decât atât! Tot ce putem să facem este să ne rugăm! Asta vorbesc cu toată lumea! Sa se roage pentru sora mea, Angelica!", a spus Daniela pentru Click!

Accidentul în care Angelica Oloş a fost lovită de tren marţi seara a fost anunţat de o persoană, care a sunat la 112. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță, iar ISU Prahova a intervenit cu un echipaj de pompieri și un echipaj SMURD.

 

Citeşte şi:

 

Fosta iubită a lui Adrian Cristea s-a "tunat". Carla a dat pe la estetician după despărţirea de fotbalist EXCLUSIV

Fosta iubită i-a furat ideea de afaceri «Prinţului» Adrian Cristea!

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1