Daniela Gyorfi se pregătește de cea de-a patra operație la sâni: «Vreau sâni mai mici»

daniela-gyorfi_1.jpg

Daniela Gyorfi își face a patra operație la sâni

Daniela Gyorfi regretă faptul că în urmă cu 20 de ani s-a lăsat pe mâna doctorilor esteticieni și și-a mărit sânii mult prea mult. Astfel că, ajunsă la vârsta de 50 de ani, vedeta resimte greșelile pe care le-a făcut la anii tinereții și își dorește să sufere a patra oară pentru decizia de atunci de a-și mări bustul.

Daniela Gyorfi se pregătește să se opereze pentru a patra oară la sâni din cauza greșelilor pe care le-a făcut în urmă cu mai mulți ani. Cântăreața recunoaște că aunci când își propusese să facă operația se gândea că aceasta o va face să se simtă mai frumoasă. 

„Am trei operații la sâni și tot nu arată cum trebuie. Eu sunt o persoană foarte sinceră. Dacă aș putea să o iau de la început, nu mi-aș mai face nici o operație la sâni.  Sânii nu-ți aduc nimic în plus. Poate te simți tu mai bine în pielea ta, dar doar dacă îți reușește operația. Dacă nu, pățești ca mine: te operezi de trei ori și degeaba!”, a povestit Daniela Gyorfi pentru viva.ro.

„Din start am pornit greșit! Am ales o mărime mult prea mare pentru greutatea mea și mi-au căzut direct! Acum vreau sâni mai mici. Nici nu vreau să mă gândesc câți bani am dat până acum!”, a mai spus cântăreața. 
 

Loading...

Citește și

  • Daniela Gyorfi (50 de ani) este topită după fiica sa, Maria, în vârstă de opt anişori, pe care adesea o ia cu ea, la concerte. Celebra solistă îşi răsfaţă prinţesă nu numai cu cadouri, haine elegante şi jucării, ci şi cu dulciuri. Pe care însă nu le cumpără de la cofetăria din colţul străzii, ci i le prepară acasă.

  • daniela gyorfi si fiica sa, maria

    Daniela Gyorfi este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, având o carieră de success, un soţ cu care se înţelege de minune şi o fetiţă de care este nedespărţită, pe nume Maria, în vârstă de 8 ani. Daniela a împlinit 50 de ani în toamna anului trecut, dar nu i-ai da vârsta, căci este plină de energie şi are un trup tras prin inel. Vedeta ştie să îmbine utilul cu plăcutul şi nu o neglijează niciodată pe fiica sa. Luni, 1 aprilie, cântăreaţa a fost nevoită să petreacă jumătate de zi la filmări şi a decis să o ia şi pe micuţa Maria în această aventură.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1