Daniela Gyorfi, piesă pentru mama pierdută. «O iubesc ca și cum ar fi lângă mine»

12_gyorfi.jpg

Daniela a idolatrizat-o pe Anica

Celebra solistă Daniela Gyorfi (50 de ani) a filmat, zilele trecute, un videoclip la piesa „Mă întorc la tine” dedicată mamei ei, care a încetat din viață în 2013, la 62 de ani.

Melodia are versuri emoționante, despre relația mamă-fiică: ”Sunt părinţi şi părinţi. Mama mamei mele, bunica mea, trebuia să meargă la azil şi eu, care aveam 10 ani, nu am fost de acord şi am zis că am eu grijă de ea. Pentru că bunica mea s-a cam descotorosit de fata ei şi de asta zic că sunt cazuri şi cazuri. Eu am avut o relaţie specială cu mama, o iubesc şi acum ca şi când ar exista, ca şi când ar fi lângă mine. Peste două săptămâni voi lansa videoclipul”, ne-a spus Daniela.

Solista și-a programat și o vacanță alături de fiica ei, Maria, (8 ani), la Eurodisney în Paris: ”Ne distrăm, apoi plecăm în Germania, unde voi avea un concert şi ne vom plimba. Îmbin utilul cu plăcutul”, ne-a mai povestit Gyorfi.

Loading...

Citește și

  • daniela gyorfi si fiica sa, maria

    Daniela Gyorfi este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, având o carieră de success, un soţ cu care se înţelege de minune şi o fetiţă de care este nedespărţită, pe nume Maria, în vârstă de 8 ani. Daniela a împlinit 50 de ani în toamna anului trecut, dar nu i-ai da vârsta, căci este plină de energie şi are un trup tras prin inel. Vedeta ştie să îmbine utilul cu plăcutul şi nu o neglijează niciodată pe fiica sa. Luni, 1 aprilie, cântăreaţa a fost nevoită să petreacă jumătate de zi la filmări şi a decis să o ia şi pe micuţa Maria în această aventură.

  • Daniela Gyorfi regretă faptul că în urmă cu 20 de ani s-a lăsat pe mâna doctorilor esteticieni și și-a mărit sânii mult prea mult. Astfel că, ajunsă la vârsta de 50 de ani, vedeta resimte greșelile pe care le-a făcut la anii tinereții și își dorește să sufere a patra oară pentru decizia de atunci de a-și mări bustul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1