Daniela Gyorfi, la 7 ani de la moartea mamei sale: “Beau și acum din cana ei. Lacrimile nu ți se opresc niciodată”

daniela_gyorfi-mama.jpg

Anica, mama Danielei Gyorfi, a murit la vârsta de 62 de ani, în anul 2013
foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Au trecut mai bine de 7 ani de la decesul mamei Danielei Gyorfi (51 de ani). Artista însă nu a reușit nici până acum să se împace cu gândul că mama ei dragă, Anica Diță, nu mai este printre noi.

Solista nu reușește să depășească trauma pe care a trăit-o la moartea mamei sale și singurele care-i mai aduc aminte de ea sunt niște obiecte care i-au aparținut femeii și pe care le păstează cu sfințenie, de când aceasta a trecut neființă. Daniela a păstrat și o parte din hainele mamei sale, pentru a-și aminti mereu de ea. “I-am păstrat cana ei din care obișnuia să bea, niște tricouri, un prosop. Am păstrat câteva lucruri de-ale ei, de care sunt foarte legată. Mama era un om deosebit, nu m-am obișnuit nici acum cu dispariția ei. Am păstrat doar o parte din haine. A avut două haine de blană, am înmormantat-o cu ele. Restul le-am dat de pomană, că au trecut șapte ani de când a decedat. Dar câteva lucruri nu o să le dau niciodată. Eu beau din cana mamei mele și acum. Nu e nimic rău în a păstra vie amintirea cuiva. Nu ți se opresc lacrimile niciodată”, a declarat Daniela, cu lacrimi în ochi, la Antena Stars.

“Nu îmi apare deloc în vis, eu îmi doresc“

Anica Diță s-a stins la vârsta de 62 de ani, după 33 de ani de luptă cu paralizia, dar şi cu boli precum diabetul sau cancerul pulmonar. Daniela Gyorfi, care îngrijit-o pe mama ei până ce aceasta și-a dat utima suflare, este tristă pentru că nu și-a visat mama niciodată după ce ea a trecut în neființă. Artista vrea să apeleze la ajutorul unui parapsiholog, care să o ajute să ia legătura cu spiritul mamei sale. „Nu am visat-o deloc și aș vrea să iau legătura cu mama printr-un parapsiholog. Preoții îmi tot zic să-i dau de pomană că de aia nu o visez”, a mai spus solista, la Antena Stars.

Citește și:

Daniela Gyorfi și-a dus fetița la mormântul bunicii. Au trecut șase ani de la moartea mamei solistei

Daniela Gyorfi şi-a condus mama pe ultimul drum

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1