Daniela Gyorfi e păpuşă! Secretele transformării spectaculoase

daniela_gyorfi_papusa.jpg

daniela gyorfi
Daniela Gyorfi a avut mult de suferit în urma intervenţiilor de înfrumuseţare
Foto: Blitz

Are 47 de ani, dar arată ca o adolescentă! Daniela Gyorfi a întinerit peste noapte şi se jură că nu a mai trecut pe la estetician. Artista este într-o formă fizică de invidiat, iar Click! a aflat care este "formula magică" la care a apelat cântăreaţa.

Daniela Gyorfi întoarce multe capete atunci când iese pe stradă. Mereu preocupată de imaginea ei, artista culege abia acum roadele operaţiilor estetice, care i-au adus critici pe bandă rulantă în trecut. În 2013, solista a intrat în cabinetul medicului estetician şi s-a supus unei rinoplastii. După ce şi-a scos bandajele, artista a fost mulţumită de rezultat, însă urmele intervenţiei chirurgicale pe chipul tumefiat i-au rămas multă vreme. Aşa a intrat Daniela Gyorfi în gura răutăcioşilor care au făcut-o campioană la operaţiile estetice, însă fără rezultate notabile. La doi ani de atunci, artista pare că s-a transformat peste noapte şi a găsit elixirul tinereţii. Fotoreporterii Click! au surprins-o la cumpărături într-un centru comercial, unde a stat preţ de trei ore. A intrat şi a ieşit de mai multe ori, făcând numeroase drumuri la maşină, iar într-un final a plecat spre casă, cu o pungă uriaşă de haine şi accesorii.

 • daniela gyorfi operatii estetice schimbare
  Daniela Gyorfi s-a supus mai multor operaţii estetice
  foto: Blitz
 • daniela gyorfi operatii estetice schimbare
  Daniela Gyorfi a avut mult de suferit în urma intervenţiilor de înfrumuseţare
  foto: Blitz
 • daniela gyorfi operatii estetice schimbare
  Artista a făcut cumpărături pentru Halloween
  foto: Blitz
 • daniela gyorfi operatii estetice schimbare
  Cântăreaţa a petrecut mai multe ore la cumpărături
  foto: Blitz
 • daniela gyorfi operatii estetice schimbare
  Daniela Gyorfi a dat roată magazinului în speranâa că va găsi fix ce îi trebuie
  foto: Blitz
 • daniela gyorfi operatii estetice schimbare
  Solista a stat de vorbă la telefon câteva minute
  foto: Blitz
 • daniela gyorfi operatii estetice schimbare
  Daniela Gyorfi a plecat acasă cu o pungă mare de haine
  foto: Blitz
 • Maximize

1/7

Îmbrăcată în pantaloni negri şi cu o veste de blană, cântăreaţa a atras atenţia nu doar prin notorietate, ci prin forma fizică de invidiat. Are o siluetă la care multe doamne doar visează, iar de pe chip şi-a "şters" câţiva ani şi doar ea ştie cum a făcut acest lucru. Contactată de Click!, cântăreaţa a mărturisit că în ultima vreme a rărit vizitele la estetician, însă se pregăteşte să dea ochii cu el curând.

daniela_gyorfi.jpg

daniela gyorfi operatii estetice schimbare
Aşa arăta cântăreaţa toamna trecută, când chipul ei era încă tumefiat
foto: Click!

"Port aparat dentar de mai multă vreme, ceea ce mi-a anulat programarea la medicul estetician. Trebuia să ajung să-mi fac retuş la buze şi să-mi injectez botox în frunte pentru a-mi corecta ridurile de expresie. Aştept să-mi termin lucrările dentare pe care le-am început. Îmi pun faţete. În urmă cu doar câteva zile, mi-am schimbat culoare părului şi mi-am pus extensii. Şi mie îmi place noul meu look şi cred că m-a schimbat", a povestit Daniela Gyorfi pentru Click!.  

Solista este prima vedeta din Romania care a apelat, in 1999, la bisturiul medicului estetician, mărindu-şi bustul cu ajutorul silicoanelor. De atunci, ea a devenit o clientă obişnuită a cabinetelor de profil. Şi-a făcut alte două intervenţii la sâni şi mărturiseşte că în curând va suferi o a patra operaţie la nivelul bustului. "Am suferit şi sufăr după decesul mamei mele (n.r. toamna lui 2013). Mi-a murit şi câinele. Am trecut printr-o perioadă mai grea, însă acum mi-am mai revenit, iar acest lucru se vede şi pe chip!", a completat artista.

Cântăreaţa a declarat că se întreţine cu mult sport, dans şi merge la centrele de înfrumuseţare, unde apelează la diverse tratamente pentru piele. "Vreau să încerc terapia dracula şi criolipoliză", a conchis vedeta. Terapia se bazează pe injectarea propriului sînge sub piele şi este disponibilă şi în România, ca tratament anti-îmbătrânire. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1