Daniela Crudu și-a dat demisia de la «Xtra Night Show». Care e motivul plecării

daniela.jpg

daniela crudu
Daniela Crudu și-a dat demisia de la Xtra Night Show
Foto: Facebook

Daniela Crudu, una dintre cele mai vechi asistente tv, a decis să-și dea demisia de la emisiunea lui Dan Capatos. Bruneta care a lucrat 10 ani la Antena 1 a decis să iasă din televiziune.

Nu a apărut în direct pentru a le spune telespectatorilor care este motivul plecării sale, dar cel care a vorbit a fost chiar Dan Captos, alături de care a stat mai mult decât oricare altă asistentă. Realizatorul show-ului a avut cuvinte de laudă pentru Cruduța.

"Vine o zi când drumurile oamenilor se depart. Cruduţa a atins această zi pentru a doua oară pentru că a mai plecat o dată, atunci îndrăgostită fiind. Înţeleg că a obosit şi pot să o şi înţeleg. De 10 ani lucrează zi de zi cu un program destul de greu, a început la matinal, apoi la "Un show păcătos şi pe urma la Xtra Night Show. Poate că oboseala ei este de înțeles. Cum este de înțeles orice a făcut Cruduța. Ei şi Anei le iert orice ieşire în decor, deși nu au avut prea multe. Cruduţa a ales să se retragă din televiziune. Nu o să o mai vedeţi multă vreme, aşa spune ea, în această industrie care i-a adus faimă și a adus-o une este acum. Ea, Ana şi Ramona Gabor au fost cele mai de bun simţ asistente cu care am lucrat eu și le mulțumesc foarte mult. Îi mulţumesc mai ales Cruduţei pentru că e momentul să ne luăm la revedere de la ea, în lipsă. S-a scris că ar pleca din cauza nemulțumirilor salariale. Pe Cruduţa nu o interesau banii, erau nişte hârtii. Ea venea pur şi simplu la distracţie. O înţeleg când mi-a zis că a obosit şi că ar vrea să ia o pauză și să-și vadă în continuare, în felul ei nebunesc, de viață: sî se distreze, să se plimbe. Îi mulțumesc încă o dată pentru tot ce a făcut. Cruduța era parte din familia noastră, din familia mea, mă vedeam cu ea poate la fel de mult cu cei de acasă. A fost ca o soră pe care nu am avut-o, veselă și întotdeauna pusă pe șotii. Şi-a luat la revedere în stilul ei caracteristic, nu pot spune pe post. Dacă va vrea vreodată să se întoarcă, sunt convins că o vom primi cu braţele deschise. Nu ai ce să îi reproşezi profesional. Sper să se realizeze", a spus Dan Capatos în emisiunea de luni, 29 mai.

crudu.jpg

daniela crudu
Daniela le-a mulțumit colegilor săi
Foto: Facebook

 

"Vă mulțumesc pentru toate clipele frumoase și vă iubesc", a scris Daniela pe Facebook, în dreptul unui colaj cu poze din emisiune, de unde nu a uitat-o nici pe prietena ei și fosta colegă de la "Un show păcătos", Bianca Drăgușanu.

crudu-1-891515115.jpg

daniela crudu, mihaela radulescu, operatii estetice, costuri, transformare, vedeta tv
După 7 proceduri estetice la doar 27 de ani, asistenta lui Dan Capatos nu se mai recunoaşte în oglindă
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1