Daniela Crudu, sărut pasional cu iubitul, pe pârtia din Austria

daniela-cruduu.jpg

Daniela Crudu și iubitul, sărut pe pârtie
Foto Instagram

Daniela Crudu și iubitul ei nu s-au putut abține și s-au sărutat pasional direct pe pârtie, unde nu s-au ascund deloc de privirile curioșilor. Vedeta Antenei 1 nu-și mai ascunde iubitul și a publicat o fotografie în care cei doi se sărută pasional. Iată că iubirea nu a trecut pe lângă frumoasa brunetă, iar Cupidon i-a găsit jumătatea potrivită.

Deși în nenumărate dăți, Daniela Crudu a declarat că ea nu caută ceva serios, sau neapărat de viitor, iată că acum se pozează alături de bărbatul inimii ei și nu vrea să-l mai ascundă. E clar că Daniela este îndrăgostită fără măsură de bărbatul misterios.

Cei doi se distrează de minune pe pârtie în Austria, dar pe lângă toate clipele de distracție, găsesc timp și pentru clipe intime, unde își fură reciproc câte un sărut.

cruduta.jpg

Crudu și iubitul, sărut pasional pe pârtie
Foto Instagram

Daniela Crudu, pregătită să devină mamă

Daniela Crudu nu se oprește din surprize. Astfel că, fosta asistentă tv mărturisea în urmă cu un an că își dorea să devină mamă deoarece este pregătită să aducă pe lume un copil. Ea susținea că acest lucru ar face-o să se simtă împlinită și fericită.

Daniela Crudu a mărturisit că speră ca în viitorul apropiat să-și atribuiască și rolul de mamă deoarece își dorește foarte mult acest lucru.

"Îmi doresc un copil, nu neapărat să mă mărit. Dar îmi doresc un copil. Atunci când o să întâlnesc pe cineva, să mă liniştească. Până atunci nu am obilgaţii, nu sunt măritată, nu am familie, de ce să nu mă distrez?", declara Daniela Crudu la Antena stars. 

Chiar dacă este o fire plină de energie și mereu este văzută cu zâmbetul pe față, Daniela Crudu mai are și momente în care se simte descurajată și plânge. 

"Plâng, nu plâng din dragoste, plâng de nervi, din alte motive. De exemplu, dacă sunt cu maşina undeva sau nu mai ştiu unde am parcat-o, am căutat-o o dată o oră şi am început să plâng de nervi. am din astea, ştii... sunt sensibilă, dar pe prostii, cedez nervos repede. Imediat mă enervez şi mă apucă plânsul. Aşa din dragoste n-am mai plâns de mult", spunea Daniela Crudu.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1