Daniela Crudu, mărturie incredibilă despre începutul carierei: «Am făcut-o pentru bani»

untitled.png

Foto
Daniela Crudu și-a schimbat complet înfățișarea prin nenumărate intervenții chirurgicale
Foto:Arhivă personală

Daniela Crudu a devenit una dintre persoanele dependente de intevenții chirurgicale și de injecții cu botox sau acid hialuronic. Un lucru mai puțin știut despre Daniela este faptul că a avut o viață dificilă, iar tatăl ei nu și-a permis să îi ofere cele dorite. A luat o decizie radicală, la o vârstă fragedă, pentru a-și putea permite să își îndeplinească toate poftele.

Daniela Crudu a lucrat o perioadă bună de timp ca asistentă în cadrul emisiunii Neața cu Rîzvan și Dani. Tot în acea vreme a făcut o dezvăluire șocantă despre adolescența ei. Vedeta a început să danseze în cluburi la vârsta d doar 14 ani, în schimbul unor sume nu tocmai mari de bani și s-a expus indecent în fața mai multor indivizi, acceptând să fie văzută ca pe un simplu obiect. Mărturisirea cutremurătoare a fost făcută chiar de ea.

crrh_39639800.jpg

foto
Așa arăta Daniela înainte să apeleze la operațiile estetice
Foto:Captură video

 „La vârsta respectivă chiar aveam nevoie de o mamă. Dar tata s-a descurcat destul de bine cu noi. Îmi amintesc că nu aveam aşa de mulţi bani, tata făcea eforturi ca să ne satisfacă mofturile, să ne ia şi nouă haine, să ne dea bani de buzunar. A fost greu şi pentru el. Şi nu e usor să creşti fără mamă, fără cineva care să îţi dea sfaturi, să te înveţe pe ce drum să o iei. Noi, la 13, 14 ani, ce minte să avem să ne dăm seama ce este bine şi ce este rău?. M-am dus la o terasă din Regie cu nişte prieteni. Şi acolo am început să dansez ca nebuna. Dansam continuu. Patronul m-a văzut, i-a plăcut de mine şi m-a întrebat dacă nu vreau să mă angajez animatoare. Şi am acceptat. Şi aşa am început să dansez. Sincer, când mă gândesc la vremurile respective, nici nu îmi dau seama cum de m-a angajat. Că eram penibilă, habar nu aveam eu ce înseamnă dansul, mă mişcam ca nebuna. Am făcut-o pentru bani şi nu îmi pare rău, aşa am câştigat primii bani. Mi-a plăcut, până la urmă mie îmi plăcea să dansez”, a povesiti Daniela. Chiar mai șocantă decât povestirea, a fost afirmația Danielei, potrivit căreia nu îi pare rău că s-a expus inutil pentru a câștig niște bănuți în plus. 

Loading...

Citește și

  • daniela crudu londra radu maricuta

    Nu mai este asistenta lui Dan Capatos, dar Daniela Crudu (28 de ani) nu duce lipsă de bani. Weekendul trecut, bruneta a fost invitată să anime atmosfera la deschiderea unui club din Londra alături de fosatul ei coleg, dj Silviu Andrei. Vedeta nu a făcut însă singură deplasarea, ci a fost însoţită de noul ei iubit, Radu Maricuţa (23 de ani), fiul fostului primar din Şelimbăr, considerată cea mai bogată comună din România. Cei doi amorezi s-au plimbat pe străzi şi s-au fotografiat în ipostaze tandre.

  • Daniela Crudu, Radu Maricuta, Depărțire

    Daniela Crudu l-a lăsat pe Radu Maricuță cu inima ruptă. Tânăra vedetă a început să ia decizii care i-ar putea pune imaginea într-o lumină proastă. Chiar dacă, Daniela Crudu a reușit să treacă peste despărțirea de fostul ei iubit, Radu Maricuța, acesta nu încetează din a o implora să se întoarcă la el. Fostul iubit i-a dat mai multe mesaje în care o ruga să se revină la sentimente mai bune.