Daniela Crudu, la un pas să fie victima «drogului violului». Cine a salvat-o

daniela_crudu_3.jpg

daniela crudu
Daniela Crudu a fost la un pas de a fi victima drogului violului
Foto:Arhivă personală

Daniela Crudu (29 de ani) este urmărită de ghinion. După ce a participat la emisiunea Ultimul trib, în cadrul căreia s-a ales cu o mână luxată, s-a întors în Bucureşti şi, în urma unui control şi a unor analize amănunţite, a aflat că suferă de diabet. Nenorocul nu se opreşte aici. În urmă cu două săptămâni, a petrecut într-un club din Capitală şi a fost victima drogului violului. Întâmplarea a fost povestită abia acum de către o persoană din anturajul vedetei.

Daniela Crudu a trecut prin clipe înspăimântătoare în urmă cu două săptămâni. Bruneta a ieşit în oraş cu un grup de prieteni pentru a se distra într-un club din Capitală. Fericirea şi dansul nu au durat mult, căci Danielei i s-a făcut foarte rău după ce a băut un singur pahar care conţinea alcool.Din fericire cei care o însoţeau şi-au dat seama că ceva era în neregulă cu prietena lor şi au dus-o pe braţe acasă, fosta prezentatoare tv părând foarte afectată de amestecul bahic.

daniela-crudu_ultimul-trib

daniela crudu tine o nuca de cocos in mana
Daniela Crudu a trecut prin momente dificile în emisiunea din Madagascar, căci şi-a luxat mâna în timpul unui concurs
Foto:Arhivă personală

Prietenii Danielei sunt de părere că cineva a dorit să îi facă rău în mod voit Danielei şi să profite de starea de confuzie pe care băutura i-o produsese. Ei suspectează că o persoană din club i-ar fi strecurat în băutură aşa-zisul drog al violului care odată consumat induce o stare similară celei de ebrietate, la care se adaugă euforia ţi dezinhibarea. Durata efectelor, în funcţie de consumator, poate varia între 3 şi patru ore. 

“Nu ştim ce s-a întâmplat cu exactitate în acea noapte. Ne-am mirat toţi atunci când am văzut-o pe Dani într-o stare foarte proastă la scurt timp după ce a băut un păhărel. Niciodată nu a fost aşa! Totul s-a întâmplat când s-a întors de la baie şi a gustat din licoarea pe care o comandase. Îi era atât de rău încât a trebuit să o ducem acasă pe braţe. Mai mult, câteva zile, a stat în pat şi nu şi-a revenit, semn că în local poate a fost ceva în neregulă! Acum, ea este bine, însă atunci, i-a fost dificil”, au dezvăluit prietenii Danielei, potrivit wowbiz.ro.

Ce este drogul violului 

Acest drog a devenit foarte popular în cluburile din România, de aceea este esenţial ca persoanele care păşeşc în club să nu accepte să bea băuturi oferite de altcineva şi să nu îşi lase paharele nesupravegheate."Poate avea efecte sedative, hipnotice, disociative sau poate induce amnezie. Pe de altă parte, GHB duce la pierderea capacităţii de orientare spaţială şi pierderi de memorie, acţionând asupra receptorilor de la nivelul cortexului cerebral prefrontal”, explică Florina Bojin, medic specialist Medicină de Laborator.

Drogul violului, supranumit și ecstasy lichid, este inodor, insipid şi incolor, iar la câteva ore de la consum, dispare din sânge și nu poate fi detectat la analize. La bărbații care îl consumă se manifestă un grad mai mare de stimulare sexuală, iar la femei printr-o sexualitate accentuată, acestea acceptând relații multiple, involuntare, despre care nu își mai amintesc decât vag.

 

În chiloţi are un fluturaş, iar pe mână, rândunele

Cruduța ne-a arătat sânii de un kilogram

Loading...
 
 

Citește și

  • daniela crudu test de sarcina ultimul trib

    Daniela Crudu şi-a alertat colegii de echipă la "Ultimul trib" când i-a rugat să-i aducă un test de sarcină. Concurenta a povestit că are câteva simptome care au făcut-o să creadă că este însărcinată, dar confirmarea nu poate veni decât după analize specifice. Din păcate dereglările ei hormonale pentru care s-a dus la control au relavat faptul că suferă de diabet.

  • Daniela Crudu, care recent a împlinit 29 de ani, pare abonată la medicii esteticieni. Nu de alta, dar după ce şi-a operat nasul şi a scăpat de bărbia dublă, ea şi-a dorit un bust mai provocator, aşa că, la întoarcerea din Madagascar, şi-a pus din nou implant mamar.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1