Daniela Crudu a ales câştigătorul de la «Burlăciţa»

burlacita_daniela_crudu.jpg

burlacita daniela crudu
«Burlăcița» Daniela Crudu (26 de ani) a avut de luat o decizie grea în ediția de duminică, 22 noiembrie
foto: captură video Antena 1

Ediția de duminică seară (22 noiembrie) a emisiunii „Burlăcița”, sezonul 2015, a fost una decisivă pentru Daniela Crudu (26 de ani). Frumoasa brunetă l-a ales drept câştigător pe Valentin, alături de care va trebuie să rămână timp de trei luni. El a fost preferat dintre alţi doi pretendenţi, Lucian și Pietro.

Până la desemnarea câştigătorului, Daniela Crudu a trebuit să-l elimine pe unul dintre cei trei. "Burlăciţa" a ales ca Lucian să plece, iar Valentin şi Pietro au dus lupta pentru inima Danielei până la final.

«Burlăcița»: Primul trandafir l-a primit Valentin

valentin_gane_burlacita.png

valentin gane burlacita
Valentin a rămas în finala concursului «Burlăcița»
foto: Antena 1

 

„De fiecare dată, cu fiecare trandafir, ai crescut enorm în inima mea. Astăzi, ți-l ofer cu și mai multă dragoste, Valentin”, a spus bruneta, zâmbitoare. Iar Valentin a acceptat cu multă bucurie trandafirul, dar și ultima șansă pe care o mai are pentru a-i arăta că el este cel potrivit pentru ea.

«Burlăcița»: Lucian a fost eliminat din concurs

lucian_albei_burlacita.png

lucian albei burlacita
Lucian Albei a fost eliminat de la «Burlăcița»
foto: Antena 1

 

Când a venit momentul să ofere cel de-al doilea trandafir, Daniela și-a început discursul menționând numele lui Lucian. Acesta, văzând-o pe vedetă cu trandafirul în mână și rostindu-i numele, s-a luminat la față. Cu toate acestea, până la sfârșitul cuvintelor brunetei, acesta și-a dat seama că nu mai are nici o șansă la „Burlăcița”.

„Dragul meu Lucian, tu ești singurul care mi-a captat atenția din prima clipă. Când te-am văzut, crede-mă că am simțit chimia aceea, și tu ai simțit, cred. Ești un băiat special și ți-am oferit trandafirul din prima emisiune fără să stau pe gânduri. Am trăit emoții puternice, dar și incertitudini. Acele incertitudini mă fac să cred că una casa nostrum nu va putea exista. Lucian, îmi pare nespus de rău că trebuie să fac asta și cu mare greutate în suflet îți spun că nu mai putem merge împreună mai departe. Acest trandafir, din păcate, nu este pentru tine”, a spus „Burlăcița”.

„Mă simt tare fericit că te-am cunoscut, a fost o experiență extraordinară și pentru mine. Mă bucur că ai apucat să îmi cunoști și prietenii și familia. Noi chiar am avut o relație, probabil am consumat-o pe parcurs. Nu regret absolut nimic din ce s-a întâmplat, nici măcar panta descendentă pe care am avut-o. Chiar sunt foarte mulțumit că te-am întâlnit. Mersi tare mult”, a spus Lucian după toate cele întâmplate.

«Burlăcița»: Pietro a rămas în finală

pietro_summa_burlacita.png

pietro summa burlacita
Pietro Summa a primit ultimul trandafir la «Burlăcița»
foto: Antena 1

 

Apoi, Daniela și-a îndreptat atenția către Pietro, cel de-al doilea concurent rămas în finală. „Pietro, caro mio, accepți?”, i-a spus bruneta. Iar el, vizibil ușurat de decizia pe care a luat-o frumoasa vedetă, a acceptat imediat.

Loading...
 
 

Citește și

 • daniela crudu desfigurata operatie nas

  Testul suprem trebuie să-l treacă pretendenţii la inima Danielei Crudu. Emisiunea "Burlăciţa", a cărei protagonistă este focoasa brunetă, se apropie de sfârşit, iar vedeta trebuie să aleagă între Lucian, Pietro și Valentin, cei trei finaliști ai show-ului.

 • burlacita

  Focoasa Daniela Crudu și-a cam pierdut mințile în brațele finaliștilor din emisiunea ”Burlăcița” (Antena 1), oferindu-le telespectatorilor faze demne de filme deocheate.

 • daniela crudu radu valcan burlacita

  Daniela Crudu și cei șase pretendenți rămași în cursa pentru inima ei continuă duminică (24 octombrie) seria de întâlniri romantice din Florența. Pe măsură ce finalul emisiunii se apropie, noi arme ies la iveală, iar unele nu se feresc să lovească sub centură.

 • daniela crudu burlacita concurent gigolo

  O întâlnire romantică se transformă într-una a mărturisirilor şocante. Daniela Crudu află chiar la malul mării că unul dintre pretendenții ei a fost pe val, nu glumă. Bărbatul ales de Daniela să meargă la o întâlnire romantică îi face o destăinuire picantă burlăciței, care este gata să capituleze.