Daniel Buzdugan, jurat la «Bravo, ai stil», pentru o săptămână

bravoo-ai_stil.jpg

Daniel Buzdugan este noul jurat de la Bravo, ai stil

În cea de-a șasea săptămână de competiție stilistică, o altă personalitate din showbiz-ul autohton se va alătura juraților emisiunii “Bravo, ai stil!”. Daniel Buzdugan debutează miercuri, 6 februarie, în cadrul “Bravo, ai stil!” ca jurat cu drepturi depline, pe umerii lui fiind soarta concurentelor care aspiră la titlul de «Cea mai stilată femeie din România».

Actor, realizator de radio și televiziune, Daniel Buzdugan oferă o surpriză de zile mari, chiar în debutul ediției de miercuri seară. Cu cântec și cu voie bună, pe acorduri de muzică elenă, acesta pășește plin de entuziasm în platoul emisiunii, oferind o reprezentație de dans grecesc, alături de Ilinca Vandici.

daniel_buzdugan_la_bravo_ai_stil_3.jpg

Daniel Buzdugan abia așteaptă să-și ocupe scaunul de jurat

Noul jurat de la “Bravo, ai stil!” din această săptămână a mărturisit că nu de puține ori și-a manifestat dorința de a fi parte din acest show.

“Mă simt foarte bine cu cei trei jurați, niște specialiști în styling. Mă simt ca un băiat venit de la o echipă din divizia a treia care are șansa să stea lângă oamenii care fac legea în modă. Nu mă pricep la modă, dar când mă uit la unele dintre concurente, prind curaj. Voi fi <vocea poporului> la «Bravo, ai stil!», voi fi ca o persoană care se uită la acest show din fața televizorului. Comentariile în ceea ce privește ținutele vestimentare vor fi ca și cum aș vorbi cu prietenii mei cu care urmăresc emisiunea. Pentru mine a fost o onoare să fiu la «Bravo, ai stil!>». Nu de puține ori m-am întrebat oare cum ar fi să fac parte din acest show, să am un rol, așa că visul mi s-a împlinit. Știți cum se spune, ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să ți se întâmple. A fost o experiență minunată și aș repeta-o oricând”, a spus Daniel Buzdugan.

Loading...

Citește și

  • Momente dramatice la „Bravo, ai stil”! În gala care va avea loc sâmbătă seară (2 februarie), una dintre concurente ajunge din platoul emisiunii direct la spital. Ilinca Vandici a făcut anunțul chiar în timpul emisiunii. Se pare că starea de sănătate a Valeriei nu e cea mai bună.

  • Unul dintre cele mai îndrăgite show-uri din România a revenit pe micile ecrane și cu câteva noutăți, atât în privința regulilor competiției, cât și în ceea ce le privește pe noile concurentele care sunt hotărâte să obțină marele premiu în acest sezon! După ce Iulia Albu și-a schimbat aria de interes și nu mai ocupă scaunul de unde le critica sau aprecia ținutele participantelor, producătorii emisiunii au făcut câteva schimbări în privința formatului emisiunii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1