Dani Oțil va fi tătic. Gabriela Prisăcariu este însărcinată și a făcut marele anunț. Prima poză cu burtica de gravidă

gabriela-prisacariu-iubita-dani-otil.png

Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, prima poză cu burtica la vedere
foto: Instagram

Se înmulțesc graviduțele din showbiz pe timp de pandemie! După Cristina Cioran, un alt cuplu de vedete au anunțat că vor deveni părinți, când nimeni nu se aștepta! Gabriela Prisăcariu (28 de ani), iubita lui Dani Oțil, este însărcinată! Marele anunț l-a făcut chiar prezentatorul de la “Neatza”, Dani Oțil (40 de ani). Cei doi îndrăgostiți vor deveni peste doar câteva luni părinți pentru prima oară!

Atât Dani Oțil, cât și iubita lui, au publicat o poză edificatoare, în care burtica Gabrielei este vizibilă, semn că sarcina este destul de înaintată. „Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil... Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre... Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule... Pentru toți...hai că am glumit...nu pentru voi...Ci pentru noi...O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că, în curând, mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a fost mesajul lui Dani Oțil, postat sub poza logodnicei sale.
Imediat a venit și mesajul viitoarei mămici. “Am tot primit mesaje de genul: să te văd dacă după ce faci un copil dacă mai arați așa! Challenge accepted! (provocare acceptată)”, a scris și logodnica lui Dani Oțil, pe contul ei de Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dani otil (@daniotil)

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au anunțat relația în 2019

Frumoasa blondină, absolventă de Drept, profesează în lumea modei şi a devenit cunoscută după ce a câştigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D). Are un trup fără cusur și forme apetisante, fiind poreclită "Miss Funduleț". Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au afișat pentru prima oară împreună la începutul lui 2019, iar de atunci sunt de nedespărțit. La un an de relaţie, Gabriela Prisăcariu a fost cerută de soţie de către Dani Oţil, în vacanţa romantică din Mexic.

Citește și:

Secretele iubitei lui Dani Oţil: „Să nu vă mai întrebaţi de ce mi se spune «Miss Funduleţ»”

Dani Oţil se însoară! Superba Gabriela Prisăcariu povesteşte cum a fost cerută: "Am primit un inel de vis"

Loading...