Dana Săvuică o ține numai în vacanțe: «Am meseria la care am visat de mică»

d115-1.-4col-7-apr-2019.jpg

Dana Săvuică este «călător profesionist» şi merge gratis în vacanţe

De mică a iubit călătoriile şi visa să facă înconjurul lumii, inspirată fiind de cărţile lui Jules Verne. La maturitate, şi-a propus să-şi transforme cumva pasiunea în meserie. Într-un final, a reuşit. De mai bine de 3 ani, Dana Săvuică merge în vacanţe gratuit, are asigurate transportul, cazarea şi masa, dar trebuie să îndeplinească anumite condiţii în schimb.

Atenţie, iubitori de vacanţe! În ultimii ani a apărut o meserie nouă, aceea de „călător profesionist”. Nu este pentru oricine. Candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii. Dana Săvuică a reuşit să obţină „jobul visurilor” şi ne spune în ce constă.

d215-2.-2col-egipt-apr-2019.jpg

A revăzut Egiptul anul acesta, în aprilie. A stat o săptămână, astfel că a avut timp şi de plajă, şi de excursii

 

„Colaborez cu aproape toate agenţiile de turism din România. Mă invită în infotripuri sau propun eu destinaţia, iar agenţiile vin cu ofertă de itinerariu şi de buget, iar eu aleg ce îmi doresc. Am asigurat transportul, cazarea şi mesele, pentru mine şi 1-2 însoţitori. Merg fie cu o prietenă, fie cu sora mea, cu fiica sau cu mama. De fiecare dată am fost însoţită. Ca travel blogger sau călător profesionist, trebuie să vizitezi cât mai mult şi să împărtăşeşti apoi impresiile pe toate canalele media – blog, Facebook, Instagram, în presă şi la televizor. E necesar să ai un public al tău care să te urmărească, să poţi influenţa un număr cât mai mare de oameni”.

Aşa a călătorit, în ultimii 3 ani, pe aproape toate continentele. A trecut din America la Moscova şi Sankt Petersburg, a revizitat Sri Lanka, s-a bronzat pe nisipul fin din Maldive, pentru ca apoi să fugă la Milano, apoi în Argentina, Emiratele Arabe şi Dubai.

d315-3.-2col-.jpg

A revăzut Egiptul anul acesta, în aprilie. A stat o săptămână, astfel că a avut timp şi de plajă, şi de excursii

 

“Am stat la resorturi de 5 stele all inclusive, am făcut snorkeling şi m-am bucurat de plajă la 28 de grade Celsius. În Egipt şi Hurgada am fost cu Paralela 45, în Malta, Maroc, Rusia şi multe altele cu Tui Travel Center, cu Perfect Tour în Spania şi Portugalia, cu Trip Tailor în America, bilete de avion mai iau prin Atelierul de Călătorii etc. Acum sunt la Roma, unde am petrecut Paştele şi 1 Mai”, ne-a transmis Dana Săvuică, din capitala Italiei. 

d415-4.-2col.jpg

Se bronzează în fiecare vară pe insulele greceşti

 

Răsfăţ total, aţi putea spune. Ce poţi să-ţi doreşti mai mult de la viaţă decât să te plimbi în locuri exotice, să vezi gratuit tot felul de frumuseţi, să trăieşti într-o vacanţă continuă! Totuşi, să nu uităm că este o meserie. Adică trebuie să şi munceşti. În călătoriile ei, Dana e mereu cu telefonul într-o mână şi cu camera de filmat în alta. Se trezeşte de la 7 dimineaţa să se aranjeze, să-şi aleagă ţinuta, apoi să viziteze în pas alert pentru a posta pe reţelele sociale. „Eu muncesc în vacanţe, nu stau să mă bucur doar eu, în linişte, de ce văd. Din exterior pare viaţa în roz, că merg în vacanţe şi am o grămadă de bani, dar asta e meseria mea, de a promova destinaţii. Eu nu am relaxarea pe care o are orice turist când pleacă în vacanţă. E un efort constant, dar îmi place şi merită din plin. Când ajung acasă, fac turul televiziunilor să povestesc cum a fost, e şi asta parte a jobului meu. Care simt că mi se potriveşte întru totul”, mai spune Dana Săvuică.

Unde a fost în ultimii 3 ani

2016

Paris - 1 săptămână

America – 4 săptămâni
(San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Marele Canion)

Grecia - 1 săptămână

Moscova - 1 săptămână

Italia – 10 zile pe catamaran

Italia – 10 zile în Florenţa şi regiunea Toscana

Germania şi Austria – 2 săptămâni

2017

Argentina – 3 săptămâni

America – 3 săptămâni (Miami şi New Orleans)

Grecia - 1 săptămână

Iordania – 10 zile

Italia – 10 zile cu catamaranul

Milano - 1 săptămână

Austria - 1 săptămână

2018

Sri Lanka şi Maldive – 3 săptămâni

Maroc – 10 zile

Suedia - 1 săptămână

Sankt Petersburg - 1 săptămână

Dubai – 5 zile

Grecia - 1 săptămână

Egipt – 10 zile

Austria - 1 săptămână

2019

Dubai – 5 zile

Paris – 1 săptămână

Egipt – 1 săptămână

Roma - 1 săptămână (s-a întors ieri)

Ţinutele pe care le poartă sunt foarte importante

În toate călătoriile ei, Dana Săvuică îşi umple geamantanul cu haine, alese în funcţie de destinaţie. Acum, la Roma, a avut rochii pe stilul italienesc retro, înflorate, cu buline, şi a realizat adevărate şedinţe foto pe străduţele cochete. 

 

„Am ales aceste ţinute ca să arăt că Roma e romantică. De fiecare dată încerc să creez o poveste, să induc un aer, o atmosferă. Înainte de a pleca într-o vacanţă dau o tură prin magazine şi îmi aleg hainele pe un anumit stil”, explică vedeta.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1