Dana Săvuică are picioare de reclamă și la 49 de ani

Citeste tot despre: 

Dana Săvuică are 49 de ani, dar nu-i dai nici 30, având un trup de invidiat. Ea a reușit să-și păstreze frumusețea, care i-a adus celebritatea în anii ‘90, ca fotomodel, dar și tinerețea.

Vedeta, a cărei copilărie e legată de Sri Lanka, acolo unde părinții ei fuseseră detașați în baza unor misiuni diplomatice, este înnebunită după vacanțe.

7-savuicaaaa.jpg

Dana Săvuică adoră vacanțele exotice

 

Recent, ea și-a postat o nouă fotografie, dintr-o călătorie de cinci stele, fanii lăudându-i formele de invidiat, dar și ținuta de plajă. Nu mulți știu însă că vedeta, care are și o rubrică despre secretele frumuseții, la PRO TV, face mari sacrificii pentru a fenta trecerea timpului. Ea merge adesea la sala de sport, unde profesorul scoate untul din ea, iar în farfuria Danei nu vezi niciodată bombe calorice. Picioarele ei superbe, care în 1993 tronau pe ambalajele dresurilor Adesgo, sunt și acum bune de reclamă la ciorapi. Dacă e să comparăm pozele vedetei, de acum și de atunci, ai jura că nu există nici o diferență, trecerea timpului fiind doar simple zile tăiate din calendar.

7-savuica-2.jpg

În 1993 făcea reclamă la dresuri
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1