Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir, 16 ani de relație! Mesajul scris de actriţă în "cea mai fericită zi din viață"

tort-aniversare-relatie.jpg

tort aniversare relatie
Dana și Radu au sărbătorit împlinirea a 16 ani de relație
Foto Arhivă personală

Sâmbătă, 23 mai, Dana Rogoz a avut un dublu motiv de bucurie! Aceasta a fost ziua în care a fost externată și s-a putut întoarce acasă cu noul membru al familiei, venit pe lume miercurea trecută ! Fericirea a fost cu atât mai intensă căci ziua de 22 mai este cea în care Dana Rogoz și soțul eu, regizorul Radu Dragmir au împlinit 16 ani de relație! Iată ce mesaj emoționant i-a transmis Dana soțului ei.

Dana Rogoz și Radu Dragomir au devenit părinți pentru a doua oară în cursul săptămânii trecute. Micuța Lia Elena a venit pe lume miercuri și aceea a fost ziua în care prietenii virtuali ai Danei au cunoscut-o, căci mămica mândră a încărcat un instantaneu pe pagina personală de Instagram pentru a le-o prezenta tuturor pe fiica sa. După câtva zile petrecute în spital, sub supraveghere medicală, Lia și Dana au avut permisiunea de e pleca acasă. Momentul în care familia s-a reîntregit a coincis cu un alt eveniment important din viața Danei și a soțului ei: împlinirea a 16 ani de relaţie.

prima-imagine-cu-fetita-danei-rogoz.jpg

prima imagine cu fetiţa Danei Rogoz
Dana Rogoz a devenit mamă pentru a doua oară miercurea trecută
Foto Arhivă personală

Cu această ocazie, Dana a scris câteva rânduri duioase adresate partenerului său de viaţă pentru a-I transmite cât de mult îl apreciază pentru faptul că îi este alături la bine și la rău. Se pare că întoarcerea acasă a fost una cu adevărat emoționantă, iar vedeta nu și-a putut stăpni lacrimile atunci când a observat încântarea fratelui mai mare atunci când și-a văzut pentru prima dată surioara. 

dana-rogoz-cu-familia.jpg

dana rogoz cu familia
Dana Rogoz și Radu Dragomir alături de fiul lor, Vlad
Foto Arhivă personală

”Una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Trebuie să îmi găsesc timp zilele următoare pentru a nota cât mai multe detalii: cum ne-au aşteptat băieţii în faţa maternităţii cu flori, reacţia lui Vlad când a văzut-o prima oară pe Lia, cum s-a aşezat pe jos în genunchi lângă ea, cum a mângâiat-o şi a pupat-o, cum se lăuda la restul oamenilor care aşteptau să intre în spital că e surioara lui şi ca o cheamă Lia Elena, cum am plâns eu întruna de fericire în maşină, pe drumul de întoarcere spre casă, cât timp Vlad îi cânta Liei colindul lui preferat. Şi cum am suflat apoi împreuna cu Radu în tortul nostru, căci azi împlinim 16 ani de relaţie. Să fim mereu la fericiţi ca azi! P.S.: Să ne ţineti pumnii pentru prima noapte acasă. ”, a fost mesajul pe care l-a scris Dana pentru soțul ei. 

 

Citește și 

Ce bine arată Dana Rogoz cu câteva zile înainte de a naște! Ce dialog amuzant a purtat cu fiul cel mare

Dana Rogoz a născut! Prima poză cu micuța și numele speciale pe care le va purta

Loading...

Citește și