Dana Rogoz, detalii neștiute despre tatăl ei: «A fost absent o lungă perioadă. Sunt foarte multe regrete»

dana-rogoz.jpg

Dana Rogoz, despre lipsa tatălui în copilărie și adolescență

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Dana Rogoz și-a deschis inima și a vorbit despre familia ei. Actrița și-a pierdut tatăl în urmă cu câțiva ani, când abia devenise mamă. Chiar dacă aveau o relație bună, se pare că nu întotdeauna lucrurile în familia ei au fost astfel. Vedeta a scos la iveală amănunte mai puțin știute.

Puțini știu care a arătat copilăria actriței Dana Rogoz, dar aceasta a vorbit deschis despre cât de dificilă a fost acea perioadă când tatăl ei nu a fost tot timpul prezent. 

“Acum situația este sub control, dar până acum evitam să vorbesc despre asta, pentru că imediat plângeam. Acum să zic că accept, dar este greu. Moartea lui a venit așa într-o săptămână, iar doliul a fost mai lung, pentru că trebuia să mă mobilizez pentru Vlad, care era foarte mic. Am tot amânat perioada de doliu, când eu aveam nevoie, de fapt, să spun că asta simt, că e dureros”, a spus Dana Rogoz la “Vorbește lumea”.

Dana Rogoz a simțit lipsa tatălui  

Despre divorțul părinților Danei Rogoz se cunoșteau detalii, însă despre lipsa tatălui din viața actriței nu s-a știut până acum. Dana Rogoz a povestit cât de mult a afectat-o faptul că tatăl ei nu a fost prezent în viața ei pe cât și-ar fi dorit ea. 

“Tata a fost absent o lungă perioadă din viața mea, după divorțul de mama. Abia după 18 ani, relația noastră a început să se lege. Acum sunt foarte multe regrete. Există regrete pentru lucrurile pe care nu a apucat să le trăiască, nu și-a cunoscut nepoata, dar sunt și regrete pentru că nu am avut anumite discuții cu el. Oricum, eu l-am înțeles și l-am iertat, chiar dacă și astăzi îl mai judec pentru anumite situații”, a mai adăugat actrița.
 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • dana rogoz machiata

    Admirată pentru naturalețea cu care vorbește și despre aspectele mai puțin plăcute ale maternității sau ale celebrității, Dana Rogoz (35 de ani) a avut curajul să se afișeze fără machiaj după ”4 luni de nesomn al frumuseții”. Diferența este vizibilă cu ochiul liber, însă verdictul fanilor nu poate decât s-o bucure pe actrița din ”Mo”: ”superbă în orice ipostază”.

  • dana rogoz cu sotul si cei doi copii

    Împlinirea vîrstei de 35 de ani a prins-o pe Dana Rogoz în cea mai bună etapă a vieții sale. Actrița trăiește cele mai fericite momente alături de familia sa recent mărită. Și pe plan profesional, Dana are parte de recunoaștere pentru rolul din filmul "Mo", regizat chiar de soțul său, Radu Dragomir, fiind premiată de curând la Gala UCIN.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5