Dana Rogoz, cu copilul de pe plajă, pe pârtia de schi. Cum a reacționat puștiul

dana_rogoz.jpg

dana rogoz copil
Vlad, fiul Danei Rogoz, încântat de vacanța la munte
foto: arhivă personală

La numai două săptămâni după ce s-a întors din vacanța în țările calde, Dana Rogoz a pornit într-o nouă adventură, mai de sezon, de data aceasta. Vedeta și-a dus fiul de aproape patru ani la munte, în încercarea de a-l familiariza cu sporturile de iarnă.

După zâmbetul afișat de micuțul Vlad în imaginile făcute publice de Dana Rogoz pe pagina personală de Facebook, ai zice că prima lecție de schi a fost o reușită. Se pare că puștiul vedetei nu are deloc probleme cu acomodarea la temperatuile negative, după patru săptămâni de huzurit la plajă în Dubai și Vietnam.

Dana Rogoz a început anul în Vietnam, după o săptămână petrecută în Dubai, în preajma Crăciunului. Ca de obicei, vedeta a fost în vacanță împreună cu fiul ei în vârstă de trei ani și nouă luni. La sfârșitul lunii trecute, Dana se plângea pe blogul personal de trecerea prea bruscă de la cald la frig, odată cu întoarcerea în țară, însă marți, 6 ianuarie, ne zâmbea larg de pe pârtie.

dana_rogoz_copil.jpg

dana rogoz copil
Dana Rogoz și fiul ei, pe pârtie
foto: arhivă personală

 

”Azi a fost prima lui zi de schi”, le-a mărturisit Dana prietenilor ei vortuali. și cum aceștia din urmă s-au grăbit să laude curajul puștiului, Dana a adăugat că a fost vorba mai degrabă despre o tatonare. ”Nu se poate numi chiar o lecție de schi, dar a stat vreo 30 de minute pe pârtie, în care chiar a încercat să vadă ce e cu sportul ăsta: a și prins puțină viteză, a și căzut ușor, a plecat zâmbind și mulțumit de el.”

Loading...
 
 

Citește și