Dana Rogoz a amenajat deja camera copiilor. Arată superb!

dana.rogoz-camera.jpg

camera copiilor dana rogoz
Patul din camera copiilor este făcut pe comandă
foto: arhiva proprie/Facebook

Însărcinată în 30 de săptămâni, Dana Rogoz a pregătit deja camera copiilor, cu un pat spectactaculos, care va putea fi folosit și de fiica ei, atunci când aceasta va mai crește. Actrița a făcut publică o imagine cu dormitorul proaspăt redecorat, din care se vede că tema amenajării este jungla.

Din păcate, epidemia de coronavirus și recomandările de distanțare socială au obligat-o pe Dana Rogoz (34 de ani) să regândească întregul plan de reamenajare și să amâne lucrările pentru care avea nevoie de ajutorul unor meșteri. Actrița și soțul ei au făcut însă tot ce ținea de ei, mai ales că tapetul și patul fuseseră deja instalate.

”Vă povesteam în urmă cu mai multe săptămâni că am început renovarea acasă: pusesem tapetul, construisem deja paturile suprapuse în formă de căsuță, dar încă îmi lipseau covorul și pernele. Așa că azi ne-au fost livrate și acestea și acum, cu multă bucurie, vă arătăm noua cameră a lui Vlad (viitoarea Cameră a Copiilor, după ce micuța va mai crește)”, a scris dana pe pagina personală de Facebook.

Din vechea amenajare a camerei, Dana a păstrat dulapul, realizat din vechiul dressing din fosta casă și care datează de pe la 1950. ”Este un element de poveste al camerei. Am dorit să-i oferim o imagine puternică lui Vlad, pe care să o țină minte până când va fi mare: «Când eram mic, aveam în cameră un dulap uriaș! Până în tavan!». Butonii de lemn originali i-am înlocuit cu unii din porțelan cu cifre”, a detaliat vedeta în urmă cu tri ani și jumătate.

Patul însă este nou și a fost realizat pe comandă, pentru a fi adaptat la nevoile a doi copii năzdrăvani. ”Patul a fost realizat pe comandă, la fel și podiumul de dedesubt, pentru depozitarea jucăriilor. În partea de sus îi lipsește momentan o plasă de siguranță. Pentru că am întrerupt acum două săptămâni renovarea, aceasta urmează să fie montată când va trece toată nebunia. Nu am mai primit alte persoane acasă, așadar sunt amenajări pe care le putem face noi, iar altele pe care le vom amâna cât o fi nevoie. Momentan oricum Vlad doarme în partea de jos”, a explicat Dana.

dana.rogoz_.jpg

camera copiilor dana rogoz
Așa arată camera copiilor din casa Danei Rogoz
foto: arhiva proprie/Facebook

 

Dana Rogoz s-a izolat în casă pentru a se proteja de infecția cu noul coronavirus

Însărcinată în 30 de săptămâni, actrița se gândește cu emoție la felul în care va arăta lumea în care se va naște fiica ei. ”Am intrat în 30 de săptămâni. Am nenumărate întrebări fără răspuns legate de cum va fi lumea când se va naște ea. Până acum 10 zile îmi făceam griji de cum amenajăm casa, de bone, de alte chestii... glumițe. Am șters toate grijile vechi cu buretele. Am uitat de ele. Vom fi noi 4 și atât. Și indiferent de cum va fi lumea în afară, universul nostru de acasă va fi perfect, pentru ca va fi «contaminat» de iubire infinită”, a scris Dana Rogoz pe pagina personală de Facebook.

Dana nu a mai ieșit din casă de două săptămâni. Actrița a detaliat, pe blog, cum s-a adaptat familia ei la noua situație. ” De când nu mai ducem copilul la grădiniță, dar nici la bunica, nu ne mai întâlnim cu prieteni, nu mai ieșim în parcuri, nu mai vine femeia să ne ajute la curățenie, nu mai mergem la cafenele și restaurante, nu mai ieșim la teatru sau cinema, nu mai avem întâlniri sau alte deplasări pentru job. Multe s-au schimbat în cele 10 zile. Nu, nu vreau să mă plâng. Cel mai important e să rămânem sănătoși și să îi protejăm pe ceilalți mai vulnerabili decât noi.”

Citește și:

Fetița lui Connect-R are un pat ca-n povești, cu tobogan și căsuță de joacă suspendată

Ce frumos a amenajat Aylin Cadîr camera copiilor! Artista are o casă de poveste

Loading...

Citește și

  • Dana Rogoz a trăit o zi emoționantă joi, 26 septembrie, cu ocazia împlinirii a frumoasei vârstei de 34 de ani. Emoțiile au fost însă unele pozitive, chiar dacă ziua s-a lăsat în cele din urmă și cu lacrimi.

  • Dana Rogoz suferă de o afecțiune a tiroidei, Hashimoto se numește, aceeași boală de care suferă și supermodelul Gigi Hadid, Hashimoto fiind, de altfel, destul de frecventă în rândul femeilor. Actrița are o viață de familie foarte frumoasă alături de fiul ei, Vlad în vârstă de 5 ani și de soțul ei Radu Dragomir, însă nimeni nu știa că Dana Rogoz suferă de o boală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1