Dana Rogoz a aflat înaintea lui Radu Vâlcan că Adela a născut

adela_dana.jpg

adela popescu dana rogoz
Adela și Dana sunt cele mai bune prietene
Foto: arhivă personală

Dana Rogoz și Adela Popescu au o relație cu totul specială, sunt mai mult decât priertene, sunt ca două surori și alături una de alta la cele mai importante momente din viață. Și cum Adela a devenit mămică sâmbătă, 11 iunie, Dana nu putea lipsi. A fost anunțată de Radu Vâlcan că soția îi este la maternitate și urmează să nască, iar Dana a plecat val-vârtej de acasă.

Despre întreaga poveste, "Abramburica" a povestit pe blogul său. A fost sunată de un Radu gâtuit de emoție, care i-a dat marea veste că soția lui e în sala de nașteri.

"Parcasem departe, neștiind dacă o să gasesc loc chiar în fața spitalului, așa că ultima stradă am alergat-o de la un capăt la altul. Când am ajuns la recepție, gâfâiam, cam ca o femeie care urmează să nască: “Unde e Adela?” întreb și mi se răspunde că la etajul 5 este sala de nașteri, iar la 3 o așteaptă toți cei din familie. “Mă descurc!” am răspuns și am tulit-o în primul lift. Evident că am apăsat butonul…5. Nu voiam să intru peste ea în sala de nașteri, dar pur și simplu am simțit pe moment dorința de a fi cât mai aproape posibil într-un astfel de moment. Când s-au deschis ușile liftului, am zărit imediat inscripțiile: “Sala de nașteri 1”, “Sala de nașteri 2…”. M-am oprit în prag și am auzit un urlet puternic și continuu de nou-născut din sala cu numărul 1. “Cum ar fi să fie al Adelei?!” – nici nu apuc să îmi termin gândul, căci chiar de acolo iese o asistentă draguță care, recunoscându-mă, îmi spune: “Tocmai a nascut!”. “El e? Pe EL îl aud? El urlă așa puternic?” Mi se răspunde ca el este bebelușul așteptat și că este de nota 10, moment în care îmi țâșnesc lacrimile. Mă gândesc la Adela, la Radu, la mine, la Vlad, la Radu al meu…nici nu știu câte imagini mi-au trecut prin cap într-o fracțiune de secundă. Era clar că e un bebe sanatos la cum țipa."

adela_radu_vlad.jpg

adela radu
Adela și Radu sunt nașii lui Vlad, fiul Danei Rogoz
Foto: arhivă personală

 

"În lift, coborând la etajul 3, asistenta îmi spune că pot avea eu plăcerea de a-i anunța pe Radu și pe restul familiei de nașterea micuțului, dacă tot s-a nimerit să fiu acolo la primele lui strigăte, auzite din spatele ușii de la sala de nașteri cu numărul 1. Vă dați seama că am ieșit urlând, cu lacrimi în ochi, că “A născuuuuuuttt!”. L-am pupat pe Radu prima oară, evident, să-l felicit pentru un bebe “care urlă continuu, stai liniștit, l-am auzit, e sigur un bebe puternic și sănătos!” – cam asta îmi aduc aminte că le spuneam în acele momente și îi pupam pe toți din familia lor", și-a amintit Dana momentul special.

Asistenta a lăsat-o pe Dana să fie cea care să-i dea vestea cea mare proaspătului tătic, poate la fel de emoționată ca și el. Familiile actrițelor sunt unite de mai mult decât de o prietenie, căci Adela și Radu sunt nașii micuțului Vlad, fiul Danei. În plus, pe soții celor două îi cheamă la fel, Radu.

Loading...

Citește și

 • adela popescu gravida 9 luni baietel

  Adela Popescu a şters cu buretele orele în care s-a chinuit să-l aducă pe lume pe băieţelul ei, iar acum se bucură că îşi strânge la piept bebeluşul. Actriţa a făcut primele declaraţii după ce weekendul trecut a devenit pentru prima oara mamă.

 • adela popescu radu valcan parinti

  Adela Popescu (29 de ani) și soțul ei, Radu Vâlcan (39 de ani), au devenit părinții unui băiețel de nota zece sâmbătă (11 iunie) dimineață. Actrița era programată să nască după 14 iunie, dar bebelușul s-a grăbit să-i cunoască...

 • adela popescu radu valcan

  Adela Popescu traversează una dintre cele mai frumoase etape din viaţă. Actriţa este însărcinată şi urmează să aducă pe lume un băieţel. Organizată, vedeta şi soţul ei, Radu Vâlcan, au stabilit încă de pe acum cine le va creştina băieţelul.

 • dana rogoz radu dragomir vlad

  Fosta „Abramburica” pare să trăiască cea mai frumoasă perioadă din viața ei. În iulie, Dana Rogoz (30 de ani) aniversează patru ani de căsnicie cu regizorul Radu Dragomir (49 de ani). Cei doi par și acum în luna de miere, semn că regizorul nu a luat o decizie greșită în 2007, când a divorțat de actrița Ozana Oancea (47 de ani).