Dana Nălbaru vorbeşte despre boala care îl macină pe soţul ei

dana_nalbaru.png

dana nalbaru si dragos bucur
Dana Nălbaru şi soţul ei, actorul Dragoş Bucur, s-au relaxat la mare la sfârşitul lui mai
Foto: Instagram

Fosta membră a formaţiei HI-Q, Dana Nălbaru (40 ani) trăieşte de 12 ani o poveste de dragoste cu Dragoş Bucur, iar apariţiile publice ale celor doi aduc mereu zâmbetul pe faţa celor care îi privesc. Sunt un cuplu precum cel din poveşti şi preferă să trăiască departe de lumina reflectoarelor, acordând prioritate vieţii personale. Imaginile pe care le încarcă Dana pe pagina ei personală nu trădează momentele dificile prin care trece, de fapt , alături de Dragoş Bucur.

Dragoş suferă de diabet, este dependent de insulină, iar boala şi-a pus amprenta asupra modului în care acesta îţi trăieşte viaţa de zi cu zi. Dana a scris, pe blogul ei, că a ştiut de la bun început de boala cu care se confrunta Dragoş pentru că acesta nu a ezitat să îşi administreze insulină în prezenţa ei. A adăugat că boala lui nu a determinat-o să îşi schimbe părerea, ci din contră a făcut-o să îl iubească şi mai mult şi să îl aprecieze pentru optimismul de care dă dovadă.

dana_nalbaru.jpg

dana nalbaru
Dana Nălbaru a fost nevoită să se întoarcă acasă din Irlanda cu avionul
foto: captură video Kanal D

dana.png

foto
Dana şi Dragoş sunt căsătoriţi de 12 ani şi 2 copii
Foto: Instagram

dragos_bucur_familie.png

dragos bucur familie
Dragoș Bucur, Dana Nălbaru și Sofia, invitați în studiolul Europa FM
foto: captură

 “A fost dragoste la prima vedere pentru că a venit la pachet cu proprietarul. Când şi-a scos prima oară pen-ul că să-şi facă insulină (luase nişte ciuperci la cuptor dar voia să mă impresioneze) am făcut ochii mari, că cepele, şi el a mustăcit mulţumit…”Am cucerit-o” şi-a zis în gând. Eu mă întrebăm dacă nu-l doare şi chiar l-am întrebat iar el a mimat o grimasă în timp ce acul intră în burtă. Actor. După cinci zile acceptăm cererea lui în căsătorie şi după şapte luni eram doamna Bucur. Ok, aşa mă cheamă în buletin: Alina Daniela Bucur.” , a scris Oana Nălbaru pe pagina blogului său.

Dana şi Dragoş îşi păstrează optimismul şi încearcă să privească schimbările pozitive care au venit o dată cu boala lui Dragoş, căci el suţine că diabetul l-a organizat, l-a educat şi l-a făcut să înţeleagă ce este cu adevărat important în viaţă.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • marinescu nalbaru bucur retragere scoala

    Anunțul făcut de Dana Nălbaru și de Dragoș Bucur, potrivit căruia și-au retras fetița de 9 ani de la școală a stârnit multe discuții și controverse. Cei doi artiști, ambii de 39 de ani, au decis că pentru fiica lor e mai potrivit sistemul „homeschooling”, adică educația acasă, fiind nemulțumiți de sistemul de învățământ din România. Iată ce spune psihologul Ilie Marinescu despre cum poate fi afectat un copil în momentul în care este retras de la școală!

  • Formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, au doi copii minunaţi şi o viaţă de invidiat. După ce au stârnit controverse cu decizia de a o retrage pe Sofia din învăţământul de stat, şi de a opta pentru homeschooling, Dragoş Bucur (39 de ani) şi Dana Nălbaru (40 de ani) au mai bifat o premieră.

  • dana nalbaru

    La un an de când a devenit pentru a doua oară mămică, Dana Nălbaru a fost surprinsă recent într-un mall bucureştean. Nemachiată şi cu o manichiură nu tocmai perfectă, blonda a fost pusă la zid de fani. Ieşirea în oraş s-a dovedit un prilej pentru fosta componetă Hi-Q să se vadă nevoită să facă anumite precizări. Fosta solistă a scris un mesaj pentru toţi cei care o critică şi a ales să o facă pe blogul personal.

  • dragos bucur

    Căsătorit de 10 ani cu Dana Nălbaru și tatăl a doi copii, Dragoș Bucur (38 de ani), a fost filmat în pat cu altă femeie. Șatenă, cu ochii mari, căprui. O scenă senzuală din care ghicești ușor atracția dintre cei doi. Este vorba despre actrița Raluca Aprodu și, din fericire pentru viața de familie a lui Dragoș, scena cu pricina face parte din filmul ”Poveste de dragoste”, în care cei doi joacă rolurile principale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1