Dan Negru și Aurelian Temișan, în doliu după prietenii stinși prematur: «Mă doare, ne doare»

baza-dan-negru.jpg

dan negru
Dan Negru e tulburat de veștile negative
foto: arhivă personală

Realizatorul tv Dan Negru (48 de ani) și solistul Aurelian Temisan (47 de ani) au pierdut persoane dragi care au murit prematur. Cei doi au scris mesaje emoționante pe Facebook.

Dan a rămas fără un amic răpus de cancer, iar Aurelian suferă după ce o prietenă de familie s-a stins. „M-a năucit vestea despre Cristi Cârlan, vicepreședintele Steaua. A murit la 47 de ani. Cancer. Unul dintre cei mai buni manageri pe care i-a avut sportul românesc. Mă leagă ani mulți de Cristi”, a scris Dan Negru pe conturile sociale. Și Aurelian Temișan resimte dispariția „mamei” de la Naționala Artiștilor. Cristi Cârlan va fi înmormântat miercuri, la Cimitirul Ghencea.

baza-aurelian-temisan.jpg

aurelian temisan
Aurelian Temișan e întristat de despărțiri
foto: arhivă personală

„Sunt trist. După 30 de ani de prietenie, de bucurii trăite împreună, de nunți în familii și de copii care au umplut de liniște, prin gălăgia lor și au împlinit familiile, mărindu-le și arătându-ne într-un fel viitorul, a venit momentul sumbru să ne despărțim de «mama» Naționalei de Fotbal a Artiștilor, soția prietenului meu Mihai Lazăr, prietena mea, Sanda. Mă doare, ne doare”, a scris Temi pe conturile sociale. 

Citește și:

De ce nu se îngrașă niciodată Dan Negru. Are un ritual pe care îl respectă de 20 de ani

Aurelian Temișan: «Simt cum ambii părinți îmi trimit semne de Sus»

Loading...

Citește și

  • Aurelian Temişan trece prin momente teribil. Tatăl artistului a murit după o lungă luptă cu o boală de inimă, la 66 de ani

  • aurelian temisan

    Iniţal, doar o banală durere de genunchi, în fapt o problemă mult mai gravă l-a trimis de urgenţă pe Aurelian Temişan la medic. Aflat la filmările „Te cunosc de undeva!”, show-ul care se difuzează în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, artistul a cerut ajutorul echipajului de la ambulanța care se afla la platouri, dar nu a reuşit să pună capăt disconfortului.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1