Dan Negru, reacție dură legată de pictorialul cu Elena Udrea însărcinată

Dan Negru

Dan negru emisiune noua next star sfarsit proiect
Dan Negru, om de bază la Antena 1
foto: Antena 1

Lumea media a fost luată cu asalt de coperta realizată de Revista Viva, cu Elena Udrea însărcinată. S-au creat controverse nenumărate, iar în online au fost zeci și sute de reacții.

Și persoanele publice au avut câte ceva de adăugat. Printre ele, Dan Negru, care a spus nici mai mult nici mai puțin că este vorba despre o copertă nereușită, dar și că ar da o lege conform căreia pictorialele cu vedete însărcinate să aibă afișată și o banderolă neagră.

"Aș da o lege ca toate revistele din România care vor mai avea pictoriale cu vedete însărcinate, cum e cel de acu’ al Elenei Udrea, sa aibă pe copertă o banderolă neagră în amintirea celor 1500 de copii care mor anual în România înainte de a împlini varsta de 1 an! ROMÂNIA E PE PRIMUL LOC LA MORTALITATE INFANTILĂ DIN EUROPA. P.S. la coperta VIVA-fotografie nereușită care încalcă principala regulă a unei poze de coperta: să recunoști din prima personajul din fotografie. Se învață in școlile de jurnalism", a scris realizatorul tv pe contul lui de Facebook, acolo unde a publicat și două imagini emoționante cu copii.

elena-udrea-adrian-alexandrov.jpg

elena udrea si iubitul
Elena Udrea este însărcinată cu primul ei copil, iar tatăl este Adrian Alexandrov
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • Din cauză că se pune cu „fetele inteligente“, Dan Negru este gratulat, la semafor, de şoferii din trafic. Dan Negru (39 de ani) prezintă la Antena 1 două emisiuni, difuzate în fiecare miercuri seara: „Te pui cu blondele“ şi „Plasa de stele“.

  • elena udrea copil

    Elena Udrea (44 de ani) și logodnicul său, Adrian Alexandrov, se pregătesc să schimbe scutece curând, iar celebra blondă a vorbit cu emoţie despre data la care o aşteaptă să vină pe lume pe fetiţa ei. Aflată în Costa Rica, fosta politiciană, se simte bine, deşi a avut mari probleme cu sarcina. Ea a pierdut unul dintre copii, dar medicii au asigurat-o că cel de-al doilea se dezvoltă normal.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1