Dan Negru are 121 de artişti la «Revelionul starurilor». Cum i-am surprins la filmări

13-vedete-11.jpg

Dan Negru l-a întâmpinat pe Connect-R

Celebrul prezentator Dan Negru (47 de ani) vă aşteaptă, pentru a 19-oară consecutiv, în faţa micilor ecrane, în Noaptea dintre Ani, pentru deja tradiţionalul program de divertisment de la Antena 1. Nu vor lipsi momentele umoristice, concursurile, dar nici recitalurile muzicale ale celor mai buni solişti ai momentului.

Forfotă mare, miercuri, în jurul orelor 12.00, la Romexpo, unde au avut loc primele filmări pentru ”Revelionul starurilor 2019”.  Şi-au făcut apariţia, rând pe rând, artişti din toate domeniile. Dorian Popa a afişat şi un nou look, transformare la care a apelat special pentru aceste filmări. Aşa că dacă îl vedeţi cu părul alb ca neaua, să nu vă miraţi. N-a lipsit nici celebrul solist Connect-R, pe care Dan Negru l-a aşteptat ca pe un rege, pe alee, cu o beteală albastră în mână, pe care i-a pus-o invitatului său la gât, aşa cum localnicele îi întâmpină pe turişti, cu ghirlande de flori, în Hawaii.

13-vedete-12.jpg

Îi pune la gât o beteală strălucitoare

Fotoreporterii Click! au surprins-o miercuri, în parcare, şi pe Andreea Bălan, în timp ce-şi scotea din portbagaj pungile cu ţinute, pentru recitalul programat. Fiind însărcinată în şapte luni, colegii de filmare i-au cărat pungile cu vestimentaţia de scenă. Dan Negru, gazda show-ului, a postat pe contul de Facebook, un mesaj amuzant, înainte de a aprinde lumina reflectoarelor: ”Intru din nou la concurenţă cu restaurantele, agenţiile de turism, cabanele.Dacă n-aţi găsit nimic până acu’, haideţi cu mine, de Revelion”. Fanii l-au felicitat pentru performanţa de a fi lider de audienţă cu fiecare ediţie a programului difuzat în Noaptea dintre Ani.

13-vedete-dorian-si-vica.jpg

Vica Blochina şi Dorian Popa s-au pozat la filmările de ieri

Au fost invitate 121 de vedete, aşa că se anunţă o emisiune cu de toate, muzică şi momente umoristice, care se va difuza, pe 31 decembrie, în intervalul orar 22.00-2.00. VIP-urile nu au mai avut răbdare şi deja şi-au postat pe conturile sociale fotografii de pe platourile de filmare. Este vorba despre Dorian Popa, care zâmbeşte alături de Vica Blochina, îmbrăcată într-o superbă rochie de seară, cu un decolteu ameţitor. 

Fuego şi Corina Chiriac fac show la TVR 2 şi la Naţional TV

13-vedete-craciun.jpg

Fuego, alături de Irina Loghin. Corina Chiriac, pe platourile de filmare

De Revelion, TVR 2 a pregătit numeroase surprize. Paul Surugiu Fuego a împodobit bradul în curtea televiziunii române, printre invitaţii lui numărându-se Irina Loghin şi Gheorghe Turda, iar Ioniţă şi Viorica de la Clejani au înregistrat o emisiune cu multă muzică de petrecere.  Corina Chiriac, însă, vă aşteaptă în Noaptea dintre Ani, la Naţional TV, cu o ediţie specială, cu invitaţi de calibru, actori şi solişti. Valentina Fătu şi Vasile Muraru, actorii Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, din Bucureşti, aduc porţii zdravene de umor. 

Loading...