Dan Diaconescu, executat silit! Fostul patron OTV a ajuns în faţa judecătorilor

6-act-dan-diaconescu-cap.jpg

dan diaconescu
Dan Diaconescu
Foto: arhivă personală

Dan Diaconescu are din nou probleme cu legea. Fostul boss de la OTV a primit o lovitură din partea judecătorilor, care au dispus executarea sa silită. Omul de afaceri a fost dat în judecată de două instituţii bancare din România, care susţin că acesta a luat credite pe care nu le-a mai returnat.

În unul dintre contracte, Dan Diaconescu (50 de ani) girase cu propria casă, aşa că, dacă nu va înapoia banii datoraţi, este posibil ca executorii să solicite chiar şi scoaterea la licitaţiei a imobilului.

"Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită cu privire la obligaţiile cuprinse în titlurile executorii reprezentate de: Contract de cesiune din 28.05.2010, Contract de credit nr. CGK024/00167/19.10.2009, Act adiţional la contract de credit CGK024/00167/19.10.2009, Contract de garanţie imobiliară autentificat sub nr. 1277/19.10.2009, Notificare din 25.11.2013, Anexa 1, Aviz AEGRM, Notificare cesiune de creanţă şi Bilet la Ordin, fără protest, nr. BRDE3AH 0448897 emis la 29.09.2011. Autorizează creditorii să treacă la executarea silită prin toate formele prevăzute de lege, simultan sau succesiv, a obligaţiilor înscrise în titlurile executorii, precum şi pentru cheltuielile de executare silită. Fără cale de atac", au dispus, recent, magistraţii.

Dan Diaconescu a ajuns în spatele gratiilor după ce magistraţii Curţii de Apel l-au condamnat în 2015 la cinci ani şi jumătate de închisoare, în dosarul în care a fost acuzat de şantaj. El a fost eliberat condiţionat în toamna lui 2017.

Loading...

Citește și

  • Dan Diaconescu s-a reintegrat perfect în tabloul familiei şi nu a făcut mari eforturi pentru asta. Fostul om de televiziune a fost eliberat în urmă cu jumătate de an după ce a ispăşit 3 ani din pedeapsa de 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru şantaj şi are mare grijă să recupereze timpul pierdut după gratii cu fetiţa sa Dona Milena. Fostul patron Otv şi fiica lui au fost surprinşi împreună la un loc de joacă din parcul Herăstrău, unde cea mică s-a distrat pe cinste.

  • Familia şi prietenii au vrut ca Dan Diaconescu să recupereze într-o seară ce a pierdut în aproape trei ani cât a stat în închisoare. Cu ocazia împlinirii a 50 de ani, fostul patron OTV a avut parte de o petrecere cu 200 de invitaţi, sarmale, fripturi, lăutari şi tort mov.

  • dan diaconescu

    La sfârșitul anului trecut, Dan Diaconescu a fost eliberat din pușcărie, la aproape trei ani de când fusese închis. Pentru că vrea să se bucure de viață și de libertate, fostul patron al OTV nu stă o clipă locului.

  • dan diaconescu

    Pe 29 noiembrie a fost eliberat din închisoare, după doi ani și 10 luni petrecuți după gratii, însă experiența nu l-a dărâmat pe Dan Diaconescu, dimpotrivă. Are un moral de fier și un optimism care l-a ajutat să treacă peste probleme. Click! a stat de vorbă cu “tăticul OTV”, care acum se bucură, în tihnă, de familie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1