Dan Capatos a povestit cum a trecut familia lui prin Covid: "Am fugit ca din pușcă de acasă”

dan_capatos.jpg

Dan Capatos
foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Dan Capatos (48 de ani) a trecut prin momente de panică maximă la începutul anului, atunci când întreaga sa familie a fost depistată pozitiv cu virusul Sars-Cov-2. Prezentatorul de la „Xtra Night Show” a scăpat însă miraculos, deși nu își făcuse încă vaccinul anti-Covid.

Dan Capatos a povestit la „Xtra Night Show” spaima cumplită pe care a tras-o atunci când toată familia sa a fost depistată pozitiv, fiind infectată cu noul virusul Sars-Cov-2.

„Fac și doza a treia dacă e nevoie”

Prezentatorul a scăpat de virus ca prin minune și a fugit de acasă, pentru a nu fi la rândul său infectat. ”Nevastă-mea și fiu-meu au avut Covid. Eu am ieșit negativ, culmea! Am înnebunit așteptând rezultatele testelor, toți trei. Monica avea simptome, avea febră mare, o dureau toți mușchii. Când am văzut că numai eu nu sunt pozitiv, am fugit ca din pușcă de acasă! M-a găzduit Mitică Dragomir la el, că nici nu știam unde să mă duc”, a povestit Dan Capatos, la Antena Stars. Omul de televiziune a mers apoi și s-a vaccinat la începutul lunii februarie. "Apoi am făcut vaccinul imediat. M-a ferit până acum Dumnezeu de virus. Am fost și la Untold și nu am luat. Acum nu cred că mai am anticorpi. O să fac și doza a treia dacă e nevoie”, a mai spus acesta.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5