Dan Bittman, "urecheat" de un coleg de breaslă pentru campania "Nu vreau". "De ce faci asta, Dane? Sigur ajuți?"

dan-bittman-nuvreau.jpg

Dan Bittman a lansat campania "Nu vreau"
foto: Facebook

„Vreau să aprind aici în emisiunea ta o făclie, să văd dacă sunt un fraier în ţara mea şi sunt un dobitoc care apare pe la emisiuni şi mă înjur cu autorităţile. Fiecare, dacă poate, să-şi facă o poză acasă și să o pună pe Facebook, dacă mai e voie, cred că e voie...Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie «nu vreau». V-am lăsat doi ani de zile să mă minţiţi în faţă. Nu vreau să cred că ne vreţi binele când, de fapt, ne vreţi răul”, a spus Dan Bittman în emisiunea lui Marius Tucă. Nu este prima reacție anti-restricții pe care Dan Bittman o are în pandemie.

Scrisoarea deschisă a lui Călin Geambașu:

Mesajul solistului trupei Holograf nu le-a picat bine unora. Călin Geambașu pare să-l pună la colț pe Bittman. Călin Geambașu (44 ani) a făcut o scrisoare publică în atenția lui Dan Bittman, pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook.

“De ce faci asta, Dane? Sigur ajuți? În loc să instigi înspre împotrivire, mai bine ți-ai folosi reputația și influența pentru a îndemna oamenii să se îndrepte către civism și soluții. Ca în alte țări pe care le admirăm. Ești un artist iubit și respectat, așa că în loc să lansezi campanii potrivnice și să conduci revolte împotriva sănătății și ordinii publice, mai bine ți-ai schimba discursul și acțiunile înspre responsabilitate și normalizare. Tocmai, pentru a se ameliora situația generală și a se reduce presiunea de pe spitale!

"Avem secțiile ATI full, medicii epuizați"

De ce ar fi bine așa? Fiindcă doar așa ne vom reveni, Dane! Așa cum încep să-și revină muuuulte țări unde procentul de oameni vaccinați este net superior nouă, iar cazurile grave în scădere. Exemple sunt multe. Pe glob, mai mult de 3 miliarde de oameni deja s-au vaccinat, iar în țările lor se ridică rând pe rând restricțiile. Nu vrei să fie așa și la noi? Cei care produc și vând vaccinuri erau deja multimiliardari încă de dinainte de pandemia Covid, așa că nu se îmbogățesc ei "pe spatele nostru", de Daci Liberi... Deși pare că ajuți, să știi că prin mesaje și atitudini potrivnice ești contraproductiv în această cauză. Ție ți se pare că ai ajutat realmente pe cineva?! Prin oponență gratuită, societatea (cu tot ce înseamnă ea, inclusiv noi, artiștii) va sta blocată în idei și acțiuni ce vor împiedica reluarea vieții în firescul ei. Avem secțiile ATI full, medicii epuizați, România a cerut ajutor extern, iar ieri am avut cele mai multe decese din Europa, cu sute de morți pe zi. (!) E ok, Dane? Un protest, ceva? Poate chiar în fața spitalelor, așa cum făcea o colegă a ta protestatară numindu-i pe medici..."criminali". Eu zic că sunt în continuare eroi, aceiași eroi la care apelăm cu toții când ne este cel mai greu și suntem în suferință. În aceste momente au și ei nevoie de ajutorul nostru, ca să ne poată ajuta tot pe noi, de fapt. Te rog, Dane! Semnat: un fan absolut al artistului Dan Bittman”, a scris Călin Geambașu.

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5