Dan Bittman, din "furtuna Covid", în subiecte de amor. Ce spune Monica Odagiu despre relația cu liderul Holograf

dan-bittman-odagiu1.jpg

Dan Bittman și Monica Odagiu au filmat și un videoclip împreună

Nici nu s-a stins ecoul declarațiilor pe care Dan Bittman le-a făcut despre virusul care ne-a schimbat viețile, căci solistul de la Holograf a redevenit subiect de discuție și pe teme de amor. Actrița Monica Odagiu a fost întrebată de Mirela Vaida, la emisiunea "Acces Direct", ce relație are cu Bittman. Iată ce a răspuns actrița!

Prietenia strânsă dintre Dan Bittman (58 de ani) și Monica Odagiu (24 de ani) a stârnit mereu controverse, mai ales atunci când cei doi au fost surprinși împreună în ipostaze care lăsau loc de interpretări. În luna martie a acestui an, au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar fi mutat împreună, însă fotoreporterii Click! l-au surprins pe Dan în timp ce făcea cumpărături casnice nu pentru presupusa iubită, ci pentru mama copiilor lui, femeia cu are o relaţie de 28 de ani, textiera Liliana Ștefan. La vremea aceea, Click! a obținut confirmarea că Bittman și Liliana Ștefan formează în continuare un cuplu, în ciuda acuzațiilor de infidelitate care planau asupra solistului. „Este o prostie ce s-a spus. Dan este cu Liliana, la casa lor, şi sunt fericiţi alături de copiii lor”, a spus, pentru Click!, bateristul Edi Petroşel (62 de ani), colegul de trupă al lui Dan Bittman.

Iată că subiectul revine în actualitate la bătaie cu un altul mult mai răsunător, și anume declarațiile pe care Dan Bittman le-a făcut recent legat de COVID-19 și de statisticile pe care le anunță autoritățile.

Monica Odagiu, despre relația cu Dan Bittman

Invitată în emisiunea Mirelei Vaida de la Antena 1, Monica Odagiu a vorbit despre presupusa relaţie cu solistul Holograf. Întrebată de Mirela Vaida ce zvonuri sunt adevărate, Monica Odagiu a declarat "cam nimic”. 
"Mulţi oameni au spus: Băi, de ce nu ieşiţi să spuneţi că nu e adevărat? De ce nu comunicaţi? Am zis că nu e o idee bună. Şi pe mine m-au făcut mai bătrână cu un an. Cică am 25, am 24 încă. Fiecare îşi face meseria cum poate. Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuţii. Am zis că nu e o idee bună şi că nu e necesar şi vrem să stăm departe de ele”, a spus actriţa la "Acces Direct".

Citește și:

EXCLUSIV Prima reacție a lui Dan Bittman după ce a creat iureș cu declarațiile despre COVID. Poze cu solistul la terasă

Dan Bittman, trist și abătut la cumpărături, după zvonurile despărțirii!


 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1