Damian Drăghici, discul de aur pentru cel mai nou album

dragi18-19-vedete-damian-sm.jpg

Smiley a fost alături de Damian Drăghici la evenimentul de joi seara
Foto: Dorin Constanda

Petrecere mare joi seară, într-un club exclusivist din Capitală.

Damian Drăghici (46 de ani), artistul care a colindat lumea în lung și în lat, a primit discul de aur pentru albumul “Gipsy Rock-Change or Die” (n.r. se acordă pentru vânzări minime de 2.000 de unităţi).

“Nu mă așteptam ca albumul să aibă un asemenea succes. «Damian&Brothers» nu a cântat aproape șapte ani și nu știam că tinerii și generația nouă o să asculte genul ăsta de muzică. E muzica veche lăutărească, prezentată într-un stil mai modern. Vreau să le mulțumesc celor cu care am colaborat la acest album: Smiley, Ștefan Bănică, Dan Bittman, Andra, Lora, Loredana și Feli. Lui Smiley îi spun de fiecare dată că este fratele meu de la altă mamă”, a declarat Damian Drăghici pentru Click!

După paranghelia de joi seară, artistul a intrat în focul pregătirilor pentru concertul, “Damian & Brothers”, de la Sala Palatului, din 31 martie. Biletele se vând astfel: categoria I: 260 lei, categoria II: 220 lei, categoria III: 180 lei, categoria IV: 120 lei, categoria V: 85 lei.

Loading...

Citește și

  • În ultima vreme sunt tot mai dese colaborările artiştilor din generaţii diferite. Este şi cazul muzicianului Damian Drăghici (46 de ani), care lansează vineri (11 noiembrie), împreună cu Universal Music România și Gypsy Productions România, albumul aniversar „GYPSY ROCK/Change or Die”, al legendarei trupe „Damian & Brothers.

  • Vineri (11 noiembrie) a fost o zi specială pentru Damian Drăghici, care a lansat CD-ul aniversar “Gipsy Rock – Change or Die”, un material aşteptat cu nerăbdare de toţi fanii.