Damian Drăghici: «Am slăbit 20 kg de când am renunţat la carne»

10-vedete-2-col-tifetz-damian-acum.jpg

Solistul a devenit alt om, după ce a renunţat la alcool, tutun, nopţi pierdute şi alimente nesănătoase
Fotografii: Sever Gheorghe/Dorin Constanda

În această seară, Sala Palatului va reuni artişti de top, în frunte cu Damian Drăghici. Solistul pune în scenă show-ul “Gypsy Rock – Change or Die” chiar în ziua în care împlineşte 47 de ani. Damian revine după o pauză de 7 ani, timp în care a devenit alt om.

Imaginile cu Damian Drăghici bărbos, cu plete şi robust sunt acum o amintire. Artistul e de nerecunoscut după ce, în ultimii ani, s-a reinventat şi psihic, şi fizic. 

10-vedete-15-col-damian-inainte.jpg

Aşa arăta Damian Drăghici înainte de a adopta un stil de viaţă sănătos

 

Joi (30 martie), într-o pauză de repetiţii la Sala Palatului, maestrul ne-a împărtăşit secretele sale. “Sunt vegan (n.r. nu consumă produse de origine animală) de patru ani. Am început să fac sport, am slăbit 20 kg, atunci când nu am spectacole mă culc la ora 22.00, nu consum alcool, sunt foarte disciplinat, mă hidratez cum trebuie. Mă vopsesc, am albit de la 26 de ani”, ne-a explicat Damian, care a devenit şi un sportiv înrăit. “Mă trezesc în fiecare dimineaţă la 5.30, fac o oră şi jumătate de sport. Micul dejun e bogat în alimente nutritive: curmale, seminţe de quinoa, fructe uscate, goji, băuturi pe bază de proteine. Pe parcursul zilei mai mănânc o salată cu legume, cu brânzică obţinută din caju (nuci originare din Brazilia) iar seara, pe la ora 18.00, o supă sau o salată. Atunci când mănânci puţin ai mai multă energie”, ne-a mai declarat Damian, care a mai cântat la Sala Palatului acum 7 ani, pe 12 noiembrie 2010.

Trei săptămâni de repetiţii pentru show-ul de vineri

10-vedete-2-col-repetitii-1.jpg

Ele sunt ajutoarele de nădejde ale lui Damian, pe scenă

Vineri seară, de la ora 20.00, Damian & Brothers va susţine un concert la Sala Palatului. Artistul îşi serbează ziua de naştere, dar şi 10 ani de la înfiinţarea trupei. Publicul va avea ocazia de a asculta live cel mai recent album al artistului, „Gypsy Rock”, la care a colaborat cu o mulţime de artişti cunoscuţi. “Pentru acest concert am repetat cam trei săptămâni. Vor fi multe surprize, va fi un spectacol plin de viaţă, un fel de nuntă cu peste 4000 de oameni, câte locuri are Sala Palatului”, ne-a spus joi, Damian, la ultimele repetiţii.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1