Cuplu bombă în showbiz! Luca, fiul lui Reghecampf, se iubește cu o fostă vedetă de la "Survivor"

luca-asiana.jpg

Luca, alături de mama lui, Mariana Pfeiffer, și de iubita Asiana
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Luca (19 ani), fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie, a dat lovitura în amor. În timp ce tatăl său a trecut printr-un recent scandal conjugal, Luca este foarte fericit în dragoste. Tânărul se iubeşte cu o fostă concurentă de la “Survivor România”.

Este vorba despre frumoasa gimnastă Asia Peng (21 de ani), după cum anunță Fanatik, “Faimoasa” care a făcut furori în primul sezon “Survivor România”, de la Kanal D. Cei doi îndrăgostiți locuiesc în țări diferite: Asiana este stabilită în România, iar Luca Reghecampf stă în Germania. Relația dintre cei doi este însă una foarte serioasă. Cei doi îndrăgostiți se află acum într-o vacanţă în Italia, în zona muntoasă a Alpilor. Aceștia nu au plecat singuri, ci însoţiţi de Mariana Pfeiffer, mama lui Luca și prima soție a lui Laurențiu Reghecampf.

asiana-peng-luca.jpg

Asiana Peng și Luca Reghecampf
foto: Instagram

Cine este Asiana Peng, iubita lui Luca Reghecampf

Născută din mamă româncă și tată chinez, Asiana Peng este una dintre cele mai cunoscute gimnaste ale noii generații, ea reușind să ajungă la Campionatele Europene de la Sofia din 2014. Deși a fost considerată o mare speranță a gimnasticii românești, Asiana a ratat participarea la Olimpiada din 2016, de la Rio, în urma unui scandal dintre gimnastă și antrenorii de la acea vreme, Mariana Bitang și Octavian Belu. Sportiva i-a acuzat pe aceștia din urmă de abuzuri făcute în timpul cantonamentelor și antrenamentelor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asiana (@asianapeng)

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul