Cum a transformat-o Bănică pe Lavinia Pârva, în 6 ani, într-o "Zână"

Fără nicio bătaie lungă, oricine o vede pe Lavinia din 2011 în oglinda cu Lavinia din 2017, va observa foarte puține asemănări. Ștefan Bănică a modelat-o pe brunetă după chipul și asemănarea unei...zâne.

Ștefan Bănică Jr. a avut la dreapta sa, tot timpul, numai femei frumoase. Vezi Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin. Și cum se spune că bărbații își aleg, în general, femeile, după același tipar, am putea spune că la fel funcționează și el. În 2011, când încă era căsătorit cu Andreea Marin, a fost prins cu mâța-n sac. ”Zâna” era cu treabă pe la Moscova, iar el distra pe ascuns cu Lavinia Pârva.


Click! a făcut atunci marea dezvăluire, după ce a prins-o pe Lavinia ieșind ”camuflată” din blocul lui. Anii au trecut, iar relația clandestină a celor doi s-a transformat într-un foarte serioasă, până în ziua de azi când am aflat că s-au și căsătorit.

Lucrurile nu au fost deloc ușoare pentru Lavinia, în cei șase ani, am putea spune. Și asta pentru că a fost nevoită să treacă printr-un proces de transformare într-o...zână. Păi să ne reamintim puțin.


Până să intre într-o relație serioasă cu Bănică, Laviniei nu-i prea plăcea să stea îmbrăcată. Formația Spicy din care făcea parte, își promova melodiile cu cele două soliste mai mult dezbrăcate, iar lui Bănică nu i-a mai convenit. Așa că Lavinia și-a rafinat gusturile în materie de haine, nu neapărat că a excelat în alegeri extravagante, dar măcar nu au mai țipat hainele pe ea, ca odinioară.

Ulterior, după această schimbare de stil, mulți au sesizat asemănarea dintre ea și Andreea Marin, inclusiv cea fizică, însă pe Lavinia nu a supărat-o acest lucru. Singurele lucruri de care a ținut cont au fost, se pare, sfaturile lui Bănică, care au fost de bun augur.

Cei doi par că trăiesc o poveste de dragoste destul de puternică, dacă au trecut cu bine peste acel scandal din 2011, culminând, după șase ani, cu o căsătorie. 
Loading...
 
 

Citește și

  • Ştefan Bănică (49 de ani) a decis, după şase ani de relaţie cu solista Lavinia Pârva (32 de ani), să-şi oficializeze relaţia. Şi-a dorit un chef intim, peste graniţă, însă invitaţii au fost aduşi în Bulgaria, la Balcic, sub un alt pretext, de teamă ca nu cumva vreun mesean, mai guraliv din fire, să îi dea de gol.

  • lavinia parva stefan banica jr sarcina copil

    Lavinia Pârva formează de mai mulţi ani un cuplu cu Ştefan Bănică jr. şi nu de puţine ori s-a spus despre ei că vor deveni părinţi. Artista a lămurit cum stau în realitate lucrurile într-un interviu pe care l-a acordat recent unei reviste. Bruneta a explicat că îşi exersează responsabilităţile de mamă pe căţelul ei, un exemplar Yorkshire Terrier.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1