Cum a transformat Alya piesa “Din bucata mea de pâine”, a Ionelei Prodan

După succesul internaţional pe care l-a avut cu hitul „Sexy Mama”, Alya, una dintre cele mai sexy soliste de la noi, revine în forţă pe scena muzicii româneşti cu un cover inspirat după o melodie interpretată de regretata Ionela Prodan. Alya era îndrăgostită de muzica populară încă din copilărie, când îi cânta bunica.

Alya a ales să se inspire din folclor şi din muzica unor interpreţi populari, iar prima melodie pe care a transformată-o în cover este „Din bucata mea de pâine”, interpretată de regretata Ionela Prodan, care s-a stins pe 16 aprilie 2018. „Mi-am dorit să reinterpretez piesele care mi-au marcat copilăria, cântate de mama şi bunica mea atunci când eram micuță. De când mi-am făcut band cu instrumentişti profesionişti, profit de acest lucru şi încerc să interpretez nişte piese într-un stil acustic. Ionela Prodan a fost una dintre solistele care mi-au plăcut foarte mult, iar bunica îmi spunea că are cele mai adevărate versuri din muzica populară, care reflectă realitatea”, ne-a povestit solista.

sexy_alya.jpeg

alya
Alya și-a tras trupă de instrumentiști
foto: arhiva personala

Alya va cânta și alte piese celebre din folclor

Alya regretă că nu a cunoscut-o personal pe Ionela Prodan. „Din păcate, nu am întâlnit-o. Cred că am văzut-o de departe la nişte evenimente mondene sau la o nuntă, nu mai ştiu exact”, a spus Alya, cu părere de rău că nu şi-a cunoscut personal unul dintre oamenii care au inspirat-o. Şi tot ea ne-a mai mărturisit că aceasta nu va fi singura melodie reinterpretată, căci vor mai fi şi altele din industria muzicii populare, pe care le va relua în manieră proprie. „Iubesc muzica populară, dar şi cea dance, cu care am copilărit şi sper să le placă şi fanilor mei noile piese. Eu le-am îndrăgit, fac parte din copilăria mea şi din trecutul meu şi au un loc aparte în inima mea. Am multe viniluri (discuri vechi - n.r.) de dinainte de ‘89”, ne-a mai mărturisit cântăreața în încheiere. Pentru promovarea piesei împrumutate de la Ionela Prodan, Alya a realizat alături de colegii instrumentişti o şedinţă foto specială cu mai multe ţinute extrem de sexy.

 

Loading...

Citește și

  • Aproape jumătate de an s-a scurs de când Ionela Prodan s-a stins din viaţă pe un pat de spital, timp în care fiica ei Anamaria a încercat prin toate metodele să-i păstreze vie amintirea. Sâmbătă (6 octombrie), regretata interpretă de muzică populară ar fi împlinit 71 de ani , iar impresara a publicat un mesaj emoţionant pentru fiinţa a cărei disparţie o plânge continuu.

  • Alya, sexy in atelierul auto

    Solista care a lansat de curând piesa “Trafic” a realizat o nouă şedinţa foto. Această a avut loc într-un garaj, într-una dintre zilele friguroase de la începutul lunii decembrie.