Cum a slăbit Roxana Ionescu 14 kg pe care nu le-a mai pus la loc

roxana.jpg

roxana ionescu tinu vidaicu slabit
Roxana Ionescu nu face excese culinare
foto: arhiva personală

Posesoarea unui bust natural de invidiat, Roxana Ionescu se mai poate mândri şi cu alte calităţi. Frumoasa vedetă are o siluetă perfectă la care a ajuns se pare fără a ţine vreo dietă specială. De când a slăbit, însă blondina este mult mai atentă la ce alimente pune pe masă şi recunoaşte că mănâncă multe salate, însă dă iama şi-n cartofi prăjiţi.

Roxana Ionescu (30 de ani) este fără doar şi poate una dintre cele mai voluptoase femei din showbiz. Nu degeaba i s-a spus ”Mama Natură”. În urmă cu câţiva ani, blondina și-a propus să slăbească şi a reuşit după ce a luat o serie de măsuri. Sportul, dieta, dar şi injecţiile în burtă pe care le-a făcut au ajutat-o să piardă 14 kilograme, pe care chiar ea susţine că nu le-a mai pus de atunci la loc. "Sunt foarte fiţoasă la mâncare. Nu consum carne tocată pentru că nu-mi place, deci de Sărbători, adică de Crăciun, eu nu mă îngraş. O fac, în schimb, de Paşte, pentru că mănânc multă carne de miel. M-am îngrăşat doar un kilogram, să zic, după ce am reuşit să dau jos cele 14 kilograme, dar de atunci nu am mai avut probleme cu silueta. Eu, oricum mănânc foarte multe salate, dar recunosc că îmi plac şi cartofii prăjiţi pe care îi mânânc cu brânză rasă şi salată de roşii", a mărturisit Roxana Ionescu la emisiunea "Star Chef" de la Antena Stars, unde a gătit o reţetă bazată pe legume crude.  

Roxana Ionescu a devenit cunoscută după ce a fost dansatoare în echipa „Ciao Darwin”, show prezentat de Dan Negru la Antena 1. Numele de „Mama Natura” i-a fost atribuit tot în cadrul acelei emisiuni datorită decolteului impresionant.  A apărut pentru prima dată în Playboy în anul 2004. Mai târziu a avut propria emisiune, la Antena 1, „Tablou de nunta” şi a fost coprezentatoare a emisiunii „Vreau sa fiu mare… vedeta” la Antena 1. Anul trecut, ea a participat la Ferma Vedetelor de la Pro Tv, însă de ceva timp a renunţat să mai apară în lumina reflectoarelor.

Roxana nu a fost cerută de nevastă, dar vrea să se mărite

roxana_si_tinu.jpg

roxana ionescu tinu vidaicu
Roxana Ionescu se iubeşte cu Tinu Vidaicu
foto: arhiva personală

Roxana se ocupă acum de organizarea unor evenimente pe care le implementrează în weekend. Vedeta se iubeşte cu omul de afaceri, originar din Timişoara, Tinu Vidaicu şi se gândeşte la nuntă, deşi mărturiseţte sincer că deocamdată nu a fost cerută de nevastă.  Roxana Ionescu a mai fost căsătorită în urmă cu zece ani cu Laurențiu Gheorghe, de care a divorțat în mare secret în 2012. "Când o să mă căsătoresc, voi face o nuntă relaxată, ca mine. Nu vreau sarmale, chiftele sau aperitiv cu sălămior și roșie tăiată în zigzag. Meniul să fie mediteranean, tortul pe bază de fructe sau fistic. prăjitura să nu fie cu ciocolată multă. Va fi o nuntă în aer liber, cu multe flori. Rochiile, că vreau două, vor fi în nuanțe deschise – alb, ivoire, crem sau roz murdar, una lungă, lejeră, din mătase fluidă și, pentru că o să am o nuntă la care eu voi dansa foarte mult, vreau și una mai scurtă. Voi avea și band, și invitați, și DJ”, a spus Roxana la Antena Stars.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1