Cum a slăbit Carmen Şerban 11 kilograme fără să-şi taie stomacul

carmen.jpg

carmen serban slaba
Carmen Şerban (46 de ani) este într-o formă fizică de invidiat
Foto: Dorin Constanda

Arata mai bine ca niciodată, iar strălucirea i se citeşte pe chip. Carmen Şerban (46 de ani) a făcut furori, luni seara, la deschiderea unui nou centru de evenimente, cu silueta de fotomodel. Cântăreaţa a slăbit 11 kilograme fără să facă mari eforturi, ci doar adoptând un stil de viaţă sănătos şi ţinând post.

Carmen Şerban le face geloase pe adolescentele de liceu după ce a slăbit 11 kilograme doar în ultimul an. Acum, cântăreaţa îşi permite să poarte absolut tot ce îşi doreşte fără să-şi facă probleme. Luni seara (18 decembrie), artista a fost prezentă la deschiderea unui săli noi de evenimente, unde a atras atenţia imediat ce a intrat pe uşă. Îmbrăcată casual, în jeanşi şi o bluză vaporoasă, cântăreaţa a arătat tuturor că se află într-o formă fizică de invidiat.

carmem_serban.jpg

carmen serban slaba
De când a slăbit, Carmen Şerban poartă ţinute tinereşti
Foto: Dorin Constanda

"Am slăbit 11 kilograme, dar nu pot spune că fac ceva în mod special. Nu beau şi nu fumez, ţin post, în zilele în care merg să mă spovedesc şi să mă împărtăşesc şi fac deja asta de cinci ani. Credinţa a devenit un mod de viaţă pentru mine. Am fost supărată şi din cauza bolii tatălui meu, starea lui de sănătate fiind din ce în ce mai şubredă. În ultimul an, am renunţat la pâine, iar paste făinoase nu prea folosesc. Mai mănânc ceva dulce la sfârşitul săptămânii. În rest consum supe, ciorbe, salate. Mănânc o singură dată pe zi, dar după şapte nu mai mănânc deloc", a povestit Carmen Şerban pentru Click!

Despre interpreta de muzică de petrecere s-a spus că a ajuns la dimensiuni de fotomodel după ce şi-ar fi tăiat stomacul. Artista îi contrazice însă pe cârcotaşii care au spus despre ea că ar fi apelat la chirurgia bariatrică pentru a slăbi. "Nu am nicio operaţie, nici măcar estetice! Mă uitam la pozele cu mine de acum câţiva ani şi din prezent şi am ajuns la concluzia că arăt mai bine acum după ce mi-am găsit linişetea prin rugăciune", a completat ea.    

Loading...

Citește și