Cum slăbește Angela Rusu după Sărbători: "Nu merg la sală, de frică". Solista a avut și 93 kg

angela-rusu.png

Angela Rusu a avut și 93 kg și nu dorește să mai ajungă acolo
foto: arhivă personală

Solista Angela Rusu este foarte atentă cu silueta ei. De Sărbători însă a mâncat din bunătățile tradiționale și, evident, s-a ales cu un surplus, iar acum se află la cură. Nu merge la sală, de teama virusului, dar face mișcare acasă și are un mic dejun echilibrat: "iaurt și fructe", ne-a spus artista.

Angela Rusu a slăbit 26 de kilograme în decurs de un an și jumătate. De la 93 de kilograme, a ajuns la 67. Nu și-a micșorat stomacul chirurgical, ci a ținut o dietă recomandată de medicul nutriționist. De Sărbători, Angela Rusu a fost acasă. În 20 de ani de carieră, a cântat toate Revelioanele prin țară și străinătate, așa că acum s-a simțit bine cu toată familia la masă, cu mâncăruri delicioase, pregătite de ea și de ajutoarele sale. "Dar ce nu am gătit! Salată de boeuf, salată de vinete, sarmale, fripturi, prăjituri, așa cum îi stă bine unei mese de Sărbători. Da, am mâncat din toate și m-am simțit bine, pentru că după două decenii de cântat prin lume, am reușit și eu să fiu cu toți ai mei acasă, de Anul Nou", ne-a spus Angela.

angela-rusu-inainte-dupa.png

Angela Rusu, o transformare incredibilă
foto: arhivă personală

Acum că a trecut festinul, frumoasa solistă de muzică populară a trecut la dietă și are un mod original de a slăbi. "Dimineața mănânc doar un iaurt cu fructe, iar în restul zilei salate, fructe și carne pe grătar. Este necesar un detox după toată mâncarea asta grea. La sală nu merg, pentru că mi-e teamă de Covid, dar mi-am luat o casă cu etaj și urc și cobor scările de 20-30 de ori pe zi, încât nu mai am nevoie de niciun fel de sport", ne-a povestit, amuzantă, artista. Angela a început anul cu dreptul, zilele următoare va cânta în Ucraina. 

Citește și:

Angela Rusu: «Aveam 93 kg și mă durea coloana. Am slăbit 26 kg și am întinerit». Iată dieta solistei!

EXCLUSIV Angela Rusu în costum de baie la 46 de ani, după ce a slăbit 26 kg

EXCLUSIV Angela Rusu, secretele unei familii de poveste! Tatăl ei are 72 de ani, mama are 31, iar fratele ei, 3 anișori

Loading...