Cum şi-a împărţit George Copos averea uriaşă după divorţ

2-3-neatza-cristiana-copos-george-copos-cc-2.jpg

george copos cristiana copos fosta sotie
George Copos şi Cristiana Copos s-au cunoscut în 1981, pe vremea când erau studenţi

Au fost căsătoriți timp de 36 de ani și au clădit un imperiu împreună. Dar cum au decis să se despartă, așa au luat hotărârea să-și împartă și afacerile, în mod civilizat. George Copos (65 de ani) rămâne cu hotelurile în timp ce fosta sa soție, Cristiana Copos (59 de ani), se va ocupa în continuare de lanțul de cofetării ”Ana Pan”.

George şi Cristiana Copos s-au cunoscut în 1981, pe vremea când erau studenţi, iar şase luni mai târziu s-au căsătorit. Timp de peste 36 de ani au format o familie şi, tot împreună, au făcut avere. Au început afacerile cu o cofetărie, iar primele prăjituri și pateuri au fost făcute în casă chiar de Cristiana, sub deviza ”Ca la mama acasă”. Asta se întâmpla în anul 1990. Doi ani mai târziu, s-au extins și în domeniul electronic și au devenit producători și distribuitori de produse electronice și electrocasnice. După ”Ana Pan” și „Ana Electronic” a apărut ”Ana Hotels”. Cei doi soți au cumpărat hotelurile de la munte Poiana, Brădet și Sportul și au construit Hotelul Europa, în Eforie Nord. Apoi au preluat Hotelul Flora din București, care a devenit, prin încheierea unui contract de management, primul Crowne Plaza din România. Familia Copos a devenit și acționar majoritar al SC Telefericul SA, transformat în ”Ana Teleferic”, a înființat propria agenție de turism, iar George a început să investească în fotbal. El a devenit sponsor al Rapidului în toamna lui 1992.

cristiana-copos-fosta-sotie-george-copos-cofetarie.jpg

cristiana copos
Cristiana Copos se va ocupa de lanțul de cofetării ”Ana Pan”
foto: Click!

Cum şi-a împărţit George Copos averea de 200 de milioane de dolari

În toți anii care au urmat, soții Copos au reușit să strângă o avere estimată la 200 de milioane de dolari, pe care acum au împarțit-o. George a renunțat la cofetăriile din lanțul ”Ana Pan”, în favoarea soției și a fiicei lor Alexandra (32 de ani). Business-ul a avut în 2017 o cifră de afaceri de 27,4 milioane de lei. ”Sunt mândru că Alexandra și Cristiana vor duce istoria lanțului mai departe”, a declarat Copos pentru zf.ro.

În schimb, a rămas cu tot ceea ce înseamnă afaceri în turism.

cladire-birouri-george-copos-decembrie-2018.jpg

bloc george copos
Aşa arată acum construcţia la blocul-gigant al lui George Copos
Foto: BLITZ

În plus, a dat o lovitură teribilă. Gigantul elen Octagon Contracting&Engineering a demarat, în calitate de cofondator, lucrările la fundaţia specială a proiectului de birouri ”Ana Tower”, construit de omul de afaceri român, aproape de Hotelul Crowne Plaza. Lucrarea a început în noiembrie 2017 și va fi gata la sfârșitul anului viitor. Acum, constructorii au ajuns la etajul 7. Blocul-gigant, care costă 39 milioane de euro, fără TVA, va avea 24 de etaje, o suprafaţă totală închiriabilă de 40.000 mp, cu o medie de 1.378 mp per etaj, şi 358 de locuri de parcare în subteran dispuse pe trei etaje. La parter vor exista spaţii comerciale, precum şi o zonă destinată restaurantelor.

Cristiana Copos : «O ştiu pe Elena. E o fată pe care noi am ajutat-o»

Soții Copos au ajuns să-și împartă averea după ce au divorțat anul trecut. El a plecat de acasă și s-a mutat cu Elena Stoica (38 de ani), femeia cu care avea o relație extraconjugală de zece ani și o fetiță în vârstă de 7 ani. Ba chiar, a luat-o de nevastă. Cristiana a știut tot timpul de faptul că este înșelată și o cunoștea pe rivala sa.  ”O ştiu, normal. E o fată pe care noi am ajutat-o. Lucrează în firma noastră de la o vârstă foarte fragedă”, a declarat Cristiana Copos, potrivit hotnews.ro. Elena Stoica a început să lucreze ca secretară la Crowne Plaza. Extrem de tânără şi ambiţioasă, ea a urcat repede în ierarhie, ajungând marketing manager. Cu timpul aceasta a început să administreze şi una din firmele afaceristului, deţinând funcţia de director.

2-3-bd-copos.jpg

De astă vară, George Copos nu-şi mai ascunde noua familie, Elena şi Maria, fetiţa lor
Foto: Mihai Ionescu

Aşa cum Click! a dezvăluit cu mulţi ani în urmă, fostul boss al Rapidului avea această relaţie secretă încă din 2006, iar în februarie 2011, Elena i-a dăruit o fiică pe nume Daria Maria. Iniţial, multimilionarul nu a recunoscut-o în acte, şi nici la botezul ei nu a fost, însă anul acesta fotoreporterii Click! au surprins dovezi despre cât de fericit e Copos cu noua lui viață. În vară l-am fotografiat cu noua familie la cumpărături, ținându-și fetița de mână, dar și la mare, unde a făcut sporturi nautice cu micuța Daria. În plus, George Copos a fost dat de gol de amicul Dumitru Dragomir, care a spus, în direct la TV, că fostul boss al Rapidului s-a însurat. Pe inelarul Elenei strălucește acum o verighetă prețioasă.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Zgârie-brânză, dar nu şi când vine vorba de noua familie! După divorţul de Cristiana, George Copos şi-a găsit fericirea în braţele Elenei Stoica, cea care i-a fost amantă 12 ani şi i-a dăruit o fetiţă în 2011. A luat-o de nevastă în vară şi o răsfaţă peste măsură. I-a luat casă de 250.000 € lângă Bucureşti, iar recent fotoreporterii Click! i-au surprins în complexul lui Ţiriac, unde preţurile pentru închirierea sau cumpărarea unui apartament sunt astronomice.

  • Imagini senzaţionale cu multimilionarul George Copos, amanta mai tânără cu 20 de ani şi superba lor fiică de doar 7 anişori. Dacă înainte s-a ascuns şi a refuzat chiar să-şi recunoască propriul copil în acte, iată că acum bogătaşul a dat lucrurile pe faţă. Fotoreporterii Click! vă prezintă imagini în premieră cu tati Copos la cumpărături de rochiţe pentru fetiţe.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1