Cum şi-a ajutat Dj Wanda soţul să slăbească 10 kg

dj-wanda.jpg

dj wanda
Dj Wanda s-a mutat în Anglia, unde s-a şi căsătorit
Foto: arhivă personală

DJ Wanda i-a schimbat complet stilul de viață soțului ei. Australianul Karl Katavich a devenit dependent de sală odată ce a început să se antreneze cu soția lui și a reușit astfel să slăbească 10 kilograme în ultimele luni.

Pasionată de sport și de un stil de viață sănătos, DJ Wanda a găsit răbdarea necesară să își atragă încet-încet soțul în sala de fitness și, pentru a fi sigură că acesta nu chiulește, s-a oferit să-i fie antrenor personal. Astfel se face că, de câteva luni, cei doi merg la sală împreună, aproape zilnic, și trag de fiare și aleargă pe bandă unul lângă celălalt. Karl a repectat programul recomandat de antrenoarea sa, iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate prea mult. În ultimele luni, Karl a reușit să dea jos 10 kilograme.

Dj Wanda: «Formăm o echipă şi în sala de fitness, nu doar în viaţa de zi cu zi»

“Karl a făcut sport mulți ani, însă în ultima perioadă a devenit foarte ocupat cu munca de birou și nu și-a mai făcut timp să ajungă la sală. Eu sunt depedentă de mișcare și am un stil de viață sănătos, mai ales după problemele mele de sănătate din urmă cu doi ani, așa că m-am ambiționat să am grijă de el. I-am făcut abonament la sală și mergem împreună în fiecare dimineață.

dj-wanda-sot-sala-2.jpg

dj wanda karl katavick
Dj Wanda şi soţul ei karl Katavick se antrenează împreună
Foto: arhivă personală

De multe ori, sunt antrenorul lui personal, pentru că știu ce este eficient, dar, mai ales, și ce îi face plăcere.  Se întâmplă ca, de multe ori, să mă motiveze el să fiu și mai activă. Formăm o echipă și în sala de fitness, nu doar în viata de zi cu zi. Karl a slăbit 10 kilograme în ultimele luni și a ajuns astfel să schimbe aproape toată garderoba”, declară DJ Wanda.

Când nu ajung la sală, cei doi aleargă în parcurile din Londra, orașul în care locuiesc.

“Ne place mişcarea în aer liber și, de cel puțin două ori pe săptămână, ieșim la alergat dimineața. Facem în jur de 6-8 kilometri într-un parc aproape de casă. Când nu ajungem nici să alergăm, ne plimbăm pe străzi. Trebuie să facem 10.000 de pași pe zi. Acesta este scopul nostru, setat pe telefon”, continuă DJ Wanda.

 Citeşte şi:

VIDEO DJ Wanda şi-a adus iubitul în România, dar iese în oraş cu Laurette

Dj Wanda se «tratează» cu o vacanţă exotică în Asia! Imagini fabuloase

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1