Cum se simte Andreea Mantea în Turcia la filmările emisiunii Puterea Dragostei

mantea.jpg

Andreea Mantea, dezvăluiri din Istanbul
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

Andreea Mantea și fiul ei s-au mutat timp de șase luni în Turcia, unde filmează noua ei emisiune de la KanalD. Andreea Mantea și David încearcă să petreacă cât de mult timp pot împreună și vizitează atracțiile turistice. Viața prezentatoarei tv s-a schimbat în totalitate de când s-a mutat acolo.

Andreea Mantea a declarat că a cam luat în greutate de când s-a mutat în Istanbul pentru filmările noii sale emisiuni.

„M-am îngrăşat! Nu ştiu dacă e de la mâncarea bună, dacă mănânc eu mult pe bază de stres, dar m-am îngrăşat!”, a fost declarația sinceră a Andreei Mantea.

Cum își petrec Andreea Mantea și fiul ei timpul liber în Turcia

Andreea Mantea a declarat că se simte foarte bine în Istanbul, unde filmează noua emisiune, deși are foarte mari emoții, se descurcă de minune.

”Sunt foarte emoţionată, mă aflu alături de echipa emisiunii «Puterea dragostei», între oameni foarte pasionaţi de ceea ce fac, e o forfotă permanentă aici. Evident că legăm prietenii şi ne cunoaştem din ce în ce mai bine. Suntem optimişti şi foarte nerăbdători ca publicul să îi cunoască pe concurenţii aflaţi în căutarea iubirii. Sunt fericită şi pentru că respir în fiecare zi aerul unui oraş pe care îl iubesc”, a declarat ea.

andreea-mantea-fiu.jpg

Andreea Mantea și David se distrează de minune în Istanbul
Foto Instagram
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1