Cum se relaxează Nicoleta Luciu în singura ei zi liberă din săptămână

luciu-589658961.jpg

luciu lectura carte zi libera
Nicoleta Luciu s-a mutat la Miercurea Ciuc unde stă departe de lumina reflectoarelor
foto: arhiva personală

De când e mămică, Nicoleta Luciu trăieşte în slujba copiilor săi, cărora le-a umplut orarul de activităţi. Responsabilitatea creşterii celor patru copii a făcut din ea o vedetă echilibrată cu un stil de viaţă sănătos, care deşi are multe pe cap îşi găseşte timp şi pentru a se răsfăţa. Nu merge la salone, ca să încerce tratamente costisitoare, ci are modul ei de a se relaxa.

Deşi unora li s-ar părea ciudat, Nicoleta Luciu preferă să se relaxeze cu o carte bună în mână, iar în singura ei zi liberă din săptămână, de cele mai multe ori lunea, vedeta stă în pat şi citeşte. De curând a descoperit volumul unei tinere scriitoare şi nu a stat mult pe gânduri până nu a recomndat cartea Simonei Muscă.

luciu.jpg

nicoleta luciu lectura relaxare zi libera
Nicoleta îşi umple ziua liberă citind
foto: arhiva personală

"Luni stau în pat şi citesc. E ziua mea liberă, aşa mă răsfăţ eu", povestea vedeta în trecut pentru Click!, aşa că a demonstrat că este mare consumatoare de lectură şi nu se sfieşte să răsfoiască tot ce îi pică în mână şi i se pare interesant.

Loading...

Citește și

  • Fosta vedetă de telenovele s-a retras la Miercurea Ciuc, acolo unde locuieşte alături de soţul Zsolt Csergo, dar şi de cei patru copii ai lor, Zsolt jr. (7 ani) şi tripleţii Kim, Karoly şi Kevin (4 ani).

  • serea, anca, sarcina, copii, luciu, nicoleta

    Nicoleta Luciu şi-a dorit mereu o familie numeroasă şi visul i s-a îndeplinit. Bruneta are patru copii de care se ocupă ca ei să crească armonios şi să primească o educaţie bună. Atentă la alimentaţie, vedeta îşi hrăneşte copiii cu produse cât mai naturale, fără conservanţi şi coloranţi şi evită să le dea dulciuri. atunci când pleacă la plimbare cu ei, totul se transformă într-o adevărată aventură.

  • nicoleta luciu par decolorare

    Nicoleta Luciu are soluţii pentru aproape orice şi nu trebuie să cheltuiască averi pe tratamente de înfrumuseţare. Vedeta a povestit pe blogul ei cum şi-a deschis nuanţa de brunet a părului său cu câteva tonuri apelând la produse banale din bucătăia ei, pe care orice gospodină le găseşte fără să facă prea mari eforturi.

  • nicoleta luciu

    Nu mai apre pe sticlă, dar asta nu înseamnă că a renunţat la răsfăţul de zi cu zi. Nicoleta Luciu strecoară în programul ei aglomerat de mamă eroină şi tratamente uşor de urmat chiar acasă, fără să fie nevoită să meargă la salon. Vedeta a dat "reţeta" cu care îi vine celulitei de hac pe blogul personal.