Cum se menţine în formă Irina Loghin, la 79 de ani

2-3-neata-foto-1-4-col-zoom-irina-login-acasa-sg-13.jpg

Anul viitor, pe 19 februarie, Irina Loghin va împlini 80 de ani. Arată şi se simte senzaţional şi nu are gânduri de retragere

Irina Loghin pare să fi descoperit secretul tinereţii fără bătrâneţe. Are 79 de ani, dar arată mult mai tânără. Totul datorită unei alimentaţii sănătoase, dar şi a trucurilor de înfrumuseţare pe care le-a respectat, cu sfinţenie, toată viaţa.

Irina Loghin ne-a dezvăluit câteva dintre secretele sale de întreţinere şi înfrumuseţare. Interpreta de muzică populară susţine că orice femeie, chiar dacă este tânără sau mai în vârstă, ar trebui să se demachieze şi să pună mare preţ pe curăţarea tenului, aşa cum face şi ea. Pentru tenul ei, artista foloseşte de ani de zile uleiul de măsline, combinat cu un lapte demachiant tradiţional românesc, de la o firmă care comercializează cosmetice pe bază de produse apicole. 

”Singurul demachiant pe care îl folosesc este uleiul de măsline. Când nu se găsea, luam şi din acela de floarea soarelui, care este foarte bun pentru un ten uscat. Acum, uleiul de măsline se găseşte peste tot. Eu îl amestec cu lapte demachiant şi îmi întind amestecul pe faţă, apoi mă curăţ cu un prosopel ud. Le sfătuiesc pe toate doamnele ca niciodată să nu se culce cu machiaj pe faţă. Nu este deloc sănătos. Este cea mai mare greşeală care se poate face pentru ten. De asemenea, după demachiere, este bine să îţi faci un masaj al feţei, care dă energie şi elasticitate pielii, dar şi muşchilor feţei”, ne-a povestit interpreta de muzică populară. 

2-3-neata-foto-2-2-col-1980-familie.jpg

1980. Şi în tinereţe a fost superbă. Aici alături de soţul ei şi de cei doi copii

2-3-neata-foto-2-2-col-2018-2-col-pe-scena-alaturi-de-matu-stoian.jpg

2018. Zilele trecute, la un concert, alături de Petrică Mâţu Stoian

În plus, zilnic, aceasta înconjoară în pas alert Lacul Herăstrău măcar o dată, ceea ce nu mai e un secret pentru cei care o cunosc. Mai mult, interpreta a adoptat în urmă cu ani de zile un regim alimentar sănătos, vegetarian, renunţând la carne în favoarea peştelui şi axându-se pe legume, fructe şi produse pe bază de soia. Referitor la persoanele care vor să slăbească, interpreta le recomandă acestora ca atunci când vor să topească mai uşor kilogramele, cu ajutorul unei diete sau nu, să o facă în paralel cu sportul şi neapărat să reducă porţiile de mâncare. Irina Loghin spune că dragostea pentru sport o are încă din copilarie, dar şi datorită soţului ei, Ion Cernea, cu care are doi copii, Irinuca (40 de ani) şi Ciprian (42 de ani). ”Mergeam cu ei în cantonamente şi urcam pe munte, cot la cot cu ei”, spune Irina. Soţul interpretei este sportiv, campion mondial la lupte greco-romane. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Irina Loghin a avut mari emoţii, sâmbăta trecută, când fiica ei, Irinuca, s-a căsătorit cu Bogdan, de care s-a îndrăgostit în urmă cu trei ani. Mireasa şi mama ei şi-au comandat două rânduri de ţinute, pentru eveniment, câteva dintre ele fiind lucrate de vestita creatoare de modă Doina Levintza. La petrecerea organizată la un local din Herăstrău au dănţuit peste 200 de persoane.

  • irina loghin si fuego colaboreaza de 15 ani

    Paul Surugiu-Fuego colaborează de 15 ani cu Irina Loghin. Duetul lor ”Împodobește, mamă, bradul” însoțește sărbătorile de iarnă în casele tuturor românilor. La ceas aniversar, interpretul îi transmite solistei un mesaj emoționant.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1