Cum se distrează Amalia Năstase după scandalul cu Brigitte

brigitte_si_amalia.jpg

amalia nastase brigitte nastase
Brigitte şi Amalia au un nou "meci"
foto: Colaj Click!

Câinii latră, ursul merge! După această zicală pare că fosta soţie a lui Ilie Năstase s-a ghidat când a decis să nu-i dea apă la moară lui Brigitte. Soţia fostului tenismen a anunţat recent că divorţează pentru că ar fi ajuns la capătul puterilor din cauza presiunilor financiare pe care fosta parteneră a lui Ilie Năstase le face. Între timp, însă, spiritele s-au calmat de amble părţi şi dacă Brigitte şi Ilie Năstase petrec împreună în Franţa, Amalia şi iubitul ei, Răzvan Vasilescu, se află şi ei la mii de kilometri distanţă de România.

Brigitte şi Amalia Năstase nu s-au aflat vreodată în relaţii cordiale, dar la ultimul scandal, cele două şi-au dat replici usturătoare. Actuala soţie a lui Ilie Năstase a anunţat pe Facebook că se desparte de el din cauza fostei lui neveste, care îi cere tot mai mulţi bani pentru cele două fete pe care le are cu el. Supărată că nu are şi ea acces la conturile lui şi îşi rupe spatele muncind, Brigitte a ameninţat cu divorţul, a făcut-o "balenă ramolită" pe Amalia şi a plecat să se distreze cu sora ei în Franţa. Sensibilizat de atitudinea soţiei, Ilie Năstase nu a stat prea mult în România şi s-a dus după ea, unde şi-a sărbătorit şi onomastica.

iubit_si_fiu_amalia_nastase.jpg

amalia nastase iubit razvan vasilescu piscina america
Răzvan Vasilescu are un băiat de un an şi zece luni cu Amalia Năstase
foto: arhiva personală

Aflată de câteva zile în America, Amalia Năstase a preferat să nu dea nicio replică oficială, ci doar să-i trimită niște mesaje cu ajutorul unor fotografii sugestive, prin care i-a dat de înţeles actualei partenere a lui Ilie Năstase că ori este "nebună", ori "geloasă". Conflictul s-a stins în momentul în care Brigitte a aflat că fosta soție a lui Ilie are gânduri să se mute definitiv peste Ocean, acolo unde se află cu Răzvan Vasilescu şi fiul lor, Toma Alexandru, de un an şi zece luni. Iubitul Amaliei a dezvăluit că situaţia în familia lui este una calmă, toţi ai lor petrecând la pisicină, departe de agitaţia din Bucureşti. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1