Cum s-a schimbat viața lui Adrian Nartea după serialul «Vlad»: «Voiam să-mi iau fetele şi să ne mutăm»

adrian-nartea-site.jpg

Adrian Nartea a debutat acum 15 ani, iubeşte aceeaşi femeie de 10 ani şi e fericit

Joacă în serialul „Vlad”, este soţ şi tată, iar în ultimele zile a primit mai multe trofee, printre care „Bărbatul Anului” şi „Cel mai stilat bărbat”, dar şi premiul de echipă pentru cel mai bun serial al anului 2019. Adrian Nartea a reuşit în ultimul an să devină cel mai iubit bărbat din showbiz, deşi joacă în seriale, apare în reclame şi prezintă emisiuni şi evenimente de peste 15 ani.

De când îl interpretează pe Vlad în serialul cu acelaşi nume de la PRO TV, Adrian Nartea (38 de ani) este tot mai asaltat de admiratoare, are şi mai multe contracte şi primeşte premii pe bandă rulantă. Luni seară, alături de colegii lui de serial, a primit Premiul „TVmania” pentru „Cel mai bun serial în 2019”, dar şi titlurile de „Stil masculin”, de la revista „Beau Monde” şi de „Bărbatul Anului”, de la revista „Unica”.

02-central-foto_tvmania.jpg

Echipa serialului «Vlad» a primit luni seară trofeul «Cel mai bun serial în 2019»
Foto: Dumitru Angelescu

Toată lumea l-a descoperit pe Adrian Nartea după ce a primit rolul din serialul „Vlad” şi a apărut în reality-show-ul „Fort Boyard”, tot la PRO TV. Însă tânărul actor este de ceva ani în showbiz şi a apărut într-o mulţime de reclame, inclusiv pe panouri publicitare, pe coperta revistei „Men’s Health”, a prezentat emisiuni tv, evenimente mondene şi a jucat în seriale precum „Fastfood”, „La Bloc” şi „Fetele marinarului”.

«Simţeam că e momentul meu»

În plus, a avut diverse roluri în mai multe filme şi reclame difuzate pe micile ecrane. „Am acumulat experienţă, însă niciodată nu e destulă. Cât timp faci ceva, fie că ai succes, fie că nu, e experienţă profesională şi sunt cărămizi aşezate. Dar mai am multe de învăţat. Simţeam că e un moment al meu. Eram într-o cumpănă şi dacă nu se întâmpla «Vlad», schimbam într-un fel macazul. Voiam să-mi iau fetele şi să ne mutăm la Braşov, să începem o mică afacere, un fel de beauty concept store”, ne-a mai spus actorul. Adrian Nartea este fericit în viaţa de zi cu zi şi nu are parte de frământări amoroase precum personajul interpretat în serialul de la PRO TV. 

03-central-adi-nartea-familie.jpg

Actorul îşi petrece vacanţele cu soţia Alina, micuţa lor, Mara şi patrupedul familiei

„Sunt căsătorit cu modelul Alina Nartea Ferinceac (33 de ani) şi avem împreună o fetiţă (Mara, 3 ani). Ne-am cunoscut la prezentările de modă, în august 2014, am făcut cununia religioasă la Braşov, după patru ani de relaţie. Fac squash (sport de rachetă foarte rapid – n.r.), snowboard şi am făcut volei. Am o soră mai mare cu un an şi jumătate, Cristina, şi o nepoată, Maria”, ne-a povestit actorul care a rămas la fel de modest ca la debut.

Noul sezon al serialului «Vlad» se filmează în Turcia

04-central-caseta-vlad.jpg

Paza de coastă a intervenit când Adrian Nartea şi George Piştereanu au fluturat pistoalele

Povestea lui Vlad continuă cu un nou sezon în care răzbunarea prinde forme nebănuite. Noi personaje care tulbură jocul pentru putere apar şi schimbă destinele tuturor. Filmările pentru următorul sezon au început în forţă, iar o parte din poveste a fost creată în Istanbul. „Avem cel mai interesant început pentru ca povestea din «Vlad» să fie reinventată”, a spus regizorul Jesús del Cerro. În timpul filmărilor pe Canalul Bosfor, Adrian Nartea şi George Piştereanu au avut parte de o adevărată aventură: paza de coastă a venit după ei când se ameninţau cu armele într-o secvenţă importantă. Noul sezon va fi difuzat la PRO TV la începutul anului 2020.

Loading...
 
 

Citește și

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1