Cum s-a născut cuplul Vasile Muraru - Valentina Fătu. Actrița a umplut, pe scenă, golul lăsat de Nae Lăzărescu

În noaptea dintre ani, la Antena 1 a fost difuzat show-ul „Chef de râs”, gazdele emisiunii fiind Vasile Muraru și Valentina Fătu, actori la Teatrul Constantin Tănase. Click! îţi spune cum s-a născut acest cuplu umoristic plin de savoare şi ce planuri are pentru 2018.

Moartea lui Nae Lăzărescu, survenită la finele lui 2013, în dimineața zilei de 19 decembrie, a lăsat un gol imens în sufletul lui Vasile Muraru (61 de ani). Actorul murea acasă, într-un bloc de patru etaje din zona Titan iar Vasile Muraru spunea, la acea vreme, că și-a pierdut jumătatea de scenă. După moartea lui Nae Lăzărescu, conducerea Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” a găsit soluţia pentru ca Vasile Muraru să continue să joace în rolurile umoristice. Astfel, lângă el pe scenă a urcat actriţa Valentina Fătu, talentată şi la fel de simpatică.

Anii au trecut iar perechea Vasile Muraru - Valentina Fătu a devenit din ce în ce mai sudată pe scenă. 

De Revelion, la Antena 1, ei au avut o nouă ediţie a emisiunii „Chef de râs”. „A fost a opta ediţie a emisiunii, ne înţelegem bine pe scenă. Făceam trio-uri împreună încă de când trăia Nae Lăzărescu şi apoi, după moarea lui, am început să lucrăm împreună. Din 2014 formăm un cuplu şi ne înţelegem excelent. Eu am avut ideea şi lucrăm mult împreună. E o femeie muncitoare, meticuloasă şi o adevărată parteneră în adevărul sens al cuvântului. Avem mai multe spectacole la Constantin Tănase dar pregătim pentru anul 2018 un nou spectacol împreună, se numeşte „E spectacol în oraş” şi va avea premiera în a doua parte a lunii ianuarie. Noi am jucat până acum doar pe scena teatrului şi la televuziune însă anul acesta mai avem un proiect foarte tare! Anul trecut trebuia să fim colegi într-un film regizat de Radu Munteanu. Era un scurt metraj, am văzut împreună scenariul, ne-a plăcut scenariul şi anul acesta sperăm să se facă”, ne-a povestit Vasile Muraru.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1