Cum s-a fotografiat fiica Ozanei Barabancea la plajă! Gloria, în ipostaze sexy

ozana_si_gloria.jpg

Cum arată fiica Ozanei Barabancea în costum de baie
Foto: Instagram

Așa mamă, așa fiică! După ce Ozana Barabancea a slăbit semnificativ și a ajuns la o siluetă de invidiat, nici fiica ei nu se lasă mai prejos și demonstrează că are cu ce se mândri. Gloria, în vârstă de 22 de ani, a avut parte de o vacanță de vis pe Coasta de Azur, acolo unde s-a fotografiat în costum de baie și a stârnit admirația prietenilor ei virtuali.

Îmbrăcată într-un costum de baie negru, dintr-o singură piesă, Gloria Barabancea a făcut furori la malul mării, după ce a publicat câteva imagini din vacanță, pe rețelele de socializare. Gloria a avut parte, recent, de unde concediu de lux pe Coasta de Azur, și a dorit să împărtășească și cu prietenii ei virtuali experianța trăită. 

gloria_barabancea_1.jpg

Gloria Barabancea, în vacanță pe Coasta de Azur
Foto: Instagram

Fiica Ozanei Barabancea deține, pe lângă silueta cu care a făcut furori pe internet, și un talent înnăscut. Gloria este fana pianului, iar mama ei este mândră că fiica i-a moștenit înclinația către muzică. „Aș vrea să fac muzică, dar nu sunt atât de sigură, îmi e greu. Totuși, cred că aș face muzică, sunt la pian. Am avut un accident la deget și nu am mai cântat o perioadă, plângeam în fiecare zi că nu puteam cânta, era oribil. Până la urmă am avut un singur părinte care a stat cu noi, s-a dus să muncească pentru noi, ca să avem ce mânca. Mama e amuzantă, e cea mai bună mamă, putem vorbi orice cu ea. E o mamă bună, se ocupă foarte mult de noi”, declara fiica Ozanei Barabancea, în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii „Agenția VIP”.

gloria_barabancea_2.jpg

Atât Gloria, cât și mama ei, se bucură de siluete de invidiat
Foto: Instagram

Ozana Barabancea și fiica ei, Gloria, fac schimb de haine

Ozana Barabancea a reușit să slăbească atât de mult încât reușește „să intre” chiar și în rochiile fiicei ei, Gloria. „Aceasta este rochia Gloriei, fiica mea. A fost făcută pentru ea, iar acum încap şi eu în ea. Vreau să-i mulţumesc pe această cale domnului doctor care m-a operat şi să-i transmit că îl iubesc, dar şi antrenorilor mei. Sportul este pentru mine ca aerul pe care îl respir. Am observat că atunci când nu fac mişcare am dureri mari de spate. Mai vreau să slăbesc încă cinci kilograme. Sunt foarte fericită cu noua mea siluetă. Sunt oameni care îmi recunosc vocea şi mă opresc pe stradă să mă felicite că am slăbit”, susținea Ozana, în cadrul aceleiași emisiuni. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Ozana Barabancea s-a supărat foarte tare pe prietenii virtuali care au criticat-o pentru o fotografie nereușită pe care vedeta a publicat-o pe rețelele de socializare. Ozana Barabancea a fuglerat pe Facebook făsându-și singură dreptate.

  • ozana barabancea slaba

    După colanţii de latex cu care a făcut furori, Ozana Barabancea (48 de ani) a trecut la minijup! Soprana a slăbit spectaculos în urma operaţiei de micşorare a stomacului, face sport şi are o alimentaţie echilibrată, iar toate acestea au ajutat-o să ajungă la o siluetă de vis şi să se îmbrace în hainele fiicei ei, Gloria, în vârstă de doar 13 ani! A dat jos 42 de kilograme şi încă mai vrea să scadă în greutate. Vedeta a declarat că şi-a propus să mai piardă încă cinci kilograme.