Cum s-a cunoscut Mihai Morar cu soția lui: «Relația noastră a pornit de la glumele colegilor»

mihai_morar_familie_1.jpg

Cum s-au cunoscut Mihai Morar și soția lui, Gabriela
Foto Instagram

Mihai Morar se poate mândri cu o cariera de succes atât în radio cât și în televiziune, și, în ciuda faptului că este o persoană extrem de ocupată, are mereu timp și pentru familia pe care și-a întemeiat-o. Prezentatorul TV este căsătorit de 12 ani cu soția lui, Gabriela, care i-a dăruit și două fetițe: gemenele Cezara și Mara. Omul de televiziune a vorbit despre căsnicia lui și despre modul în care el și Gabriela s-au cunoscut.

Invitat în cadrul unui interviu acordat revistei Viva, Mihai Morar a dezvăluit câteva „secrete” legate de căsnicia sa și de viața de familie de care se bucură de 12 ani. Fiind un familist convins, prezentatorul TV își pune mereu familia pe primul plan, chiar dacă se implică în multe proiecte și nu are prea mult timp liber la dispoziție, din cauza meseriei sale. Mihai a povestit despre modul în care au ajuns el și soția lui să formeze un cuplu, dezvăluind faptul că nu el a fost cel care a făcut primul pas în acest sens. Gabriela a fost cea care l-a invitat pentru prima dată pe Mihai la mare, însă, la acel moment, prezentatorul a refuzat-o, pentru a a-și putea vizita mama. Totuși, lucrurile nu au rămas așa, Mihai revanșându-se ulterior pentru acel moment. 

mihai_morar_familie.jpg

Soția lui Mihai Morar a fost cea care a făcut primul pas în relația lor
Foto Instagram

„Relația noastră a pornit de la glumele colegilor. Soția mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a început lumea să-i propună. Așa a început relația noastră. Nu eu am făcut primul pas, ea a făcut primul pas. Ea m-a invitat să vin la mare, eu îmi ratasem vacanța de vară. Eu am refuzat și am vrut să mă duc acasă la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva să o conving să iasă cu mine. La un concert de vioară am fost. Când o femeie te cheamă la mare, te duci...nu te duci la mama. Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți. De ziua ei am cerut-o în căsătorie. A fost o complicitate cu colegii mei de atunci. Era ziua ei, iar niște colegi din radio i-au făcut o surpriză de ziua ei, un weekend la un hotel. Eu am luat inelul. Era prima zăpadă din iarna respectivă, ningea ca în povești, iar eu i-am oferit inelul. Am făcut în iunie 12 ani. E mult mai deșteaptă decât mine. Chiar dacă am puțin timp liber, eu nu sunt absent din viața familiei mele. Sunt zile în care se vorbește în casă și cuvintele trec pe lângă mine. Chiar dacă par așa cu capul în nori, cobor repede cu picioarele pe pământ”, a povestit Mihai Morar pentru sursa anterior menționată. 

Loading...

Citește și

  • Pentru Mihai Morar (36 ani) şi soţia lui, Gabriela, ziua de duminică, 10 iunie, a fost una specială, căci au sărbătorit 12 ani de căsătorie, 12 ani de când au făcut nuntă de pomină la Baia-Mare, oraşul natal al vedetei radio-TV.

  • Pe holurile Antenei 1, locul lor de muncă, cei patru afacerişti se salută colegial, însă, după ce trag uşa după ei, Mihai Morar, Dani Oţil, Cătălin Scărlătescu şi Nicolai Tand devin rivali. Localurile lor, aranjate cu bun-gust, sunt pline de clienţi care se înfruptă din bunăţi. Preţurile nu sunt deloc mici, dar asta nu-i sperie pe fanii vedetelor tv, care au devenit clienţi fideli.