Cum s-au îmbrăcat vedetele la Neversea. Lili Sandu și Monica Bârlădeanu, așa cum nu le vezi la TV

lili-sandu-neversea5.jpg

Lili Sandu a purtat o ținută în stil hippie la Neversea
Foto: Instagram

Neversea, festivalul de la malul Mării Negre care unește de câțiva ani artiștii internaționali cu fanii lor înfocați, a reușit și cu această ediție să adune un număr impresionant de participanți. Iată ce vedete autohtone au participat și ce ținute au purtat!

Printre spectatorii publicului frenetic s-au numărat și multe vedete autohtone, dornice de distracție, care deși și-au dorit să se „camufleze” în mulțime, tot au reușit să iasă în evidență, prin energia debordantă, zâmbetele largi și ținutele alese special pentru zilele de festival.

monica-barladeanu-neversea2.jpg

Monica Bârlădeanu, la Neversea
Foto: Captură Video

Dacă majoritatea divelor aleg să se îmbrace provocator și cât mai sumar pentru acest gen de concerte în aer liber, Lili Sandu și Monica Bârlădeanu știu că pot atrage priviri și cu haine mai..comune. Cele două au optat pentru un stil vestimentar mai „rebel”, lejer, potrivit pentru malul mării, nisip și „îmbulzeală”.

img_20190705_215938_5.jpg

Monica a avut momente când s-a concentrat și asupra telefonului mobil
Foto: Mihai Ionescu

Dacă pe Monica Bârlădeanu o vedeam la TV mereu elegantă, chiar și atunci când prezenta emisiunea „Ferma Vedetelor”, iată că prezentatoare și-a schimbat stilul pentru participarea la Neversea.

monica-barladeanu-neversea1.jpg

Ținuta Monicăi Bârlădeanu pentru festivalul Neversea
Foto: Captură Video

Aceasta a purtat o ținută „hipsterească”, cu un tricou ce avea drept model câteva rupturi, o pereche de blugi scurți, accesorizați cu o eșarfă în talie și o vestă lungă din franjuri. Încălțările au fost și ele unele comode, potrivite pentru stat în picioare, plimbat și dansat toată ziua și toată noaptea, iar Monica nu a renunțat nici la pălărie, așa cum ne obișnuise încă de când modera „Ferma Vedetelor”. Întregul look a fost completat și de accesori la gât și mâini, și putem spune că această nouă ipostază „relaxată” o prinde foarte bine pe vedetă.

lili-sandu-neversea.jpg

Lili Sandu, cu coroniță la festival
Foto: Instagram

Lili Sandu s-a prezentat la festival tot într-un outfit lejer, de vară, compus dintr-un maiou deschis la culoare, o fustă cu print prinsă în talie cu o curea lată crem, îndreptându-se ușor către stilul vestimentar hippie. Fosta prezentatoare de la „Vocea României”, care apărea pe atunci numai în rochii elegante, și-a accesorizat întreg look-ul cu o coroniță de flori pe cap și nelipsiții ochelari de soare, o necesitate în aceste zile toride și însorite.

lili-sandu-neversea-2.jpg

Foto: Instagram

În ceea ce privește accesoriile pentru gât, Lili s-a limitat la a purta un colier lung. În picioare vedeta a purtat ghete negre. Alături de Lili a fost, bineînțeles, și iubitul acesteia, modelul Silviu Țolu, fost concurent la „Ferma”.

img_20190705_215827_2.jpg

Lili Sandu și Silviu Țolu au dansat și s-au distrat la Neversea
Foto: Mihai Ionescu
Loading...