Cum a reușit Olga Verbițchi să câștige X Factor și premiul de 100.000 de euro

olga.jpg

olga verbitchi
Olga a fost mentorată de solistul trupei Carla's Dreams
Foto: arhivă personală

Vineri, 23 decembrie, X Factor și-a desemnat câștigătorul sezonului șase. Olga Verbițchi, în vârstă de 15 ani, din echipa solistului de la Carla’s Dreams, i-a convins pe telespectatori să o voteze. În acest fel, puștoaica din Republica Moldova a pus mâna pe premiul de 100.000 de euro, dar și pe șansa de a-și îndeplini dorința de a fi o artistă cunoscută.

Olga a reușit să-i devanseze în finală, rând pe rând, pe Alex Mladin, Marcel Roșca și Raul Eregep. Alex și Raul, mentorați de Delia, erau văzuți cu cele mai mari șanse la bursa pariurior, asta după ce Mladin a fost ales de telespectatori în repetate rânduri drept favorit, iar tătarul Raul, și el de 15 ani, i-a uimit pe mulți cu vocea lui, chiar și pe antrenorul Olgăi.

Bătălia finală s-a dat între Raul și Olga, iar adolescenta a răsturnat orice presupunere și a dus titlul în Republica Moldova. Imediat după anunțarea câștigătorului, pe rețelele sociale au apărut contestatarii care au susținut sus și tare că fata nu trebuia să câștige concursul.

Pe lângă vocea foarte bună, puterea și expresivitatea pe care le-a demostrat pe scenă, Olga a beneficiat de rezultatul strategiilor și tacticilor bine puse la punct și aplicate de echipa de management Carla’s Dreams. Puștoaica alintată „Pitica” a reușit să atragă în rândul votanților fanii multor vedete care și-au arătat în mod direct suținerea, multe dintre acestea din anturajul Carla’s Dreams.

x_factor.jpg

sustinatori olga
O parte din susținătorii-vedete ai Olgăi
Foto: arhivă personală

 

Pe lângă fanii trupei de muzicieni mascați, s-au numărat mulți alții veniți din alte părți. Lidia Buble, Liviu Teodorescu, Adda, Ruby, Cornel de la Vunk, Raluk, 3 Sud Este, Nicoleta Nucă, Speak și alții au trimis mesaje prin rețelele sociale, prin intermedul cărora își sfătuiau admiratorii să-și îndrepte voturile spre Olga.

Delia, mentora lui Raul Eregep, marele învins al serii, a atras atenția asupra mașinăriei de voturi ce a venit în urma unei strategii bine puse la punct. La fel a făcut și Marcel Roșca, și el finalist, care a publicat pe Facebook câteva rânduri, printre care și ideea că nimeni nu ar fi avut șanse în fața votanților Carla’s Dreams.

sustinere.jpg

x factor sustinatori
Nume importante din showbiz au făcut campanie pentru Olga
Foto: arhivă personală

 

Loading...
 
 

Citește și

 • olga verbitchi

  Olga Verbițchi a câștigat X Factor 2016! Vineri, 23 decembrie, a avut loc finala X Factor. Patru concurenți s-au luptat pentru premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro și pentru recunoaștere națională. Delia a fost cea mai norocoasă și a avut cele mai multe șanse ca unul dintre ai ei să câștige, pentru că are doi elevi, pe Raul Eregep și pe Alex Mladin. De cealaltă parte, Ștefan Bănică a rămas fără concurenți, iar Horia Brenciu și solistul de la Carla's Dreams au intrat în bătălia finală cu câte un elev, Marcel Roșca, respectiv Olga Verbițchi.

 • x factor finala

  Vineri, 23 decembrie, a avut loc finala X Factor 2016. Patru concurenți au dat bătălia finală pentru premiul de 100.000 de euro și titlul de X Factor al României. Olga Verbițchi, Marcel Roșca, Alex Mladin și Raul Eregep s-au aflat la mâna telespectatorilor care au avut misiunea de a vota și a alege câștigătorul.

 • juriu x-factor

  Galele live la „X-Factor” continuă! Emoțiile și tensiunea cresc pe măsură ce numărul concurenților se micșorează. Cu toate că jurații i-au ales de-a lungul competiției doar pe cei mai talentați concurenți, doar cîte unul din fiecare echipă va păși în finală.

 • delia raul

  Finala X Factor de vineri, 23 decembrie, a avut un câștigător-surpriză. Olga Verbințchi, eleva solistului de la Carla s Dreams, le-a luat fața concurenților antrenați de Delia, mult mai bine cotați la bursa pariurilor. Iată cum explică Delia eșecul elevilor săi.