Cum a reușit Oana Roman să își cumpere vila de 160.000 de euro: «Îmi merge bine în ultima perioadă»

oana-roman-marius-elisei-fetita.jpg

oana roman, marius elisei
Oana Roman, alături de soțul ei și de fetița lor

Oana Roman (43 de ani) este în culmea fericirii. A reuşit să-şi cumpere, în sfârşit, casa visurilor ei, o vilă imensă situată în Pipera-Tunari, în care va putea locui cu toată familia, inclusiv cu mama ei, Mioara Roman.

Oana Roman se află în aceste zile în mutări şi mai are de pus la punct cele şapte camere ale noii ei locuinţe. "Am o casă imensă, cu grădină, cu pruni, cu livadă, am tot ce mi doreşte inimioara. Mi-a depăşit aşteptările. Toată viaţa mi-am dorit băi mari şi acum le am. Acum suntem in amenajări. Alerg după uşi, jaluzele şi toate cele. Mobila o am, e mobila mea veche de la apartamentul în care am locuit până acum. Ne-am mutat în noua casă mai devreme cu două săptămâni, prin bunăvoința vechilor proprietari", ne-a declarat Oana, entuziasmată din cale afară.

oana-roman-vila.jpg

vila oana roman
Aceasta este vila din Pipera-Tunari în care vedeta tv va locui alături de soţul, fiica şi de mama ei
foto: arhiva personală

Pentru casa visurilor ei, Oana a scos din buzunare bani frumoşi, nu mai puţin de 160.000 de euro. S-a speculat chiar că că mezina lui Petre Roman s-ar fi îmbogăţit de când oganizează evenimente cu ştaif pentru milionari.

Oana Roman și-a vândut apartamentul

"Eu am vândut apartamentul în care locuiam ca să pot să-mi cumpăr casa asta. Nu mi-au venit bani din cer. E adevărat că îmi merge bine în ultima vreme, organizez multe evenimente importante, dar totuşi nu câştig atât de mult pe cât aş merita eu. Nu înseamnă că mă scald acum în bani, nu e chiar aşa. Eu mă trezesc cu noaptea în cap şi mai vin acasă după miezul nopţii. Am noroc cu Marius, că stă cu copilul", ne-a declarat Oana.

Citește și:

Cât a slăbit Oana Roman. Ţinuta care i-a dezvăluit noua siluetă

Mioara Roman împlinește 79 de ani: «Am sechestru pe tot! Dacă nu era Oana, eram în stradă!»

 

Loading...
 
 

Citește și