Cum a reușit fiica lui Teo Trandafir să o facă să plângă în fața a 5.000 de oameni

teo_trandafir.jpg

Teo Trandafir a izbucnit în lacrimi din cauza fiicei sale

Teo Trandafir și fiica ei au o relație foarte apropiată şi îşi spun totul. Vedeta Kanal D este mereu un sprijin pentru Maya, mai ales că adolescenta are o fire timidă, Chiar dacă mama ei este foarte cunoscută, Maya se ascunde de lumina reflectoarelor. Aşa că nu e de mirare că un gest al fetei, la un concert de la Sala Palatului, a emoţionat-o până la lacrimi pe prezentatoare.

Teo Trandafir a povestit despre cele mai emoționante momente petrecute cu fiica ei. Teo Trandafir își susține fiica să se afirme ct mai mult, însă Mayei îi este teamă de public. A existat un momentu în care ea a reușit totuşl să treacă peste această frică și să-și surprindă mama. Totul s-a întâmplat la Sala Palatului, unde ea a cântat alături de Dan Bitman, urându-i vedetei «La mulți ani».

„Ultima oară a fost la ziua mea, când a apărut. Altă dată senzațională a fost când am fost invitată, de fapt gazdă a unui concert la Sala Palatului. Avuseserăm noi o discuție cu câteva săptămâni înainte, Maya nu cânta în public pentru că îi e rușine, mă rog, nu apare în public, nu se expune, nu se exhibă, e un om mai degrabă discret. Și, spre sfârșitul concertului, am auzit un «Mulți ani trăiască!», de pe scena Sălii Palatului, care semăna foarte bine cu vocea ei. Și fata mea a apărut în fața a 5.000 de oameni, ținându-se de mână cu Dan Bittman și cântând «Mulți ani trăiască» din tot sufletul ei mititel. A cântat pentru prima oară pentru mine”, a declarat Teo Trandafir pentru viva.ro.

Loading...
 
 

Citește și

  • Teo Trandafir și-a amintit despre începuturile carierei sale, dezvăluind în cadrul unui interviu care au fost „pățaniile” prin care a trecut în momentul în care a intrat în televiziune. Îndrăgita prezentatoare este în prezent un exemplu de profesionalism, însă aceasta a dezvăluit că a avut parte și de critici din partea invitaților săi, pe vremea când era „novice”.

  • Teo Trandafir este un real exemplu pentru urmăritorii săi, care i-au admirat acesteia întotdeauna tăria de caracter și calitatea de a fi o adevărată luptătoare. Deși îndrăgita prezentatoare TV a trecut prin momente cumplite, atunci când s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, care erau chiar să-i răpească și viața, aceasta s-a întors în televiziune mai încrezătoare ca oricând și a reușit să depășească unele dintre cele mai grele cumpele ale vieții.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1