Cum a reacționat Liviu Arteni când a aflat că Israela a murit. «Țipa din toți plămânii»

israela-liviu_0.jpg

Israela și Liviu, fostul soț

Israela Vodovoz a murit, însă a lăsat în urmă multă durere. Fostul soț al ei a simțit pierderea Isralelei puternic, motiv pentru care a început să țipe și să urle, conform declarațiilor surorii lui.

Liviu Arteni, bărbatul cu care Israela formase un cuplu și o familie în urmă cu ceva ani, nu a fost de găsit, însă sora lui a mărturisit că Liviu și Israela țineau legătura în permanență, iar la aflarea veștii morții fostei soții, Liviu a avut un șoc puternic.

„Nu, n-am vorbit cu Liviu de când a murit Israela. Am vorbit cu sora mea din Belgia. Liviu a avut un șoc foarte foarte puternic. Urla și țipa din toți plămânii. Nu știu c-a liniștit. A trăit șocul vieții lui. Am înțeles că Liviu se află în Spania, în regiunea Alicante. Confirm că Israela dorea să se mute în Alicante alături de Liviu. Eu am ținut legptura cu Israela și îmi arăta mesajele dintre ei doi. Țineau legătura în permanență. Era hotărâtă să se ducă acolo pentru că era clima mai bună. Liviu a spus că nu vine în România pentru că știe că vin copiii să o ia să o înmormânteze în Israel, că nu ar avea de ce. Nu o să vină. El a spus că nu vrea nimic din averea Israelei. Israela îl monitoriza permanent pe Liviu. Israela i-a trimis bani cu o săptămână înainte de a muri, ea prefera să nu-și mai ia medicamente ca să-i trimită lui,” a mărturisit sora lui Liviu Arteni, pentru Antena Stars.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Israela Vodovoz, Liviu Arteni, cum a murit Israela, nunta, spital, divort, mireasa la spital, fisura de sold

    Moartea Israelei scoate la lumină detalii incredibile din viaţa ei, din timpul căsniciei cu mai tânărul Liviu Arteni, dar şi din perioada de după divorţ. Pentru lumea mondenă, afacerista a fost mereu un personaj excentric, care a reuşit să şocheze la tot pasul. 5 iulie 2008, ziua în care a s-a măritat cu Liviu, a rămas memorabilă pentru o păţanie incredibilă: mireasa şi-a petrecut noaptea nunţii la spital.

  • israela

    Moartea Israelei Vodovoz (70 de ani) a luat pe toată lumea prin surprindere. Femeia de afaceri a murit singură, în apartamentul în care a trăit multe momente fericite, înainte ca mariajul cu tinerelul Liviu Arteni să eșueze într-un scandal public.